IERI ŞI AZI. 11 octombrie

IERI ŞI AZI 11 octombrie. Seria de articole “IERI ŞI AZI” de pe www.esporturi.ro are o nouă identitate! Află zi de zi, de luni până vineri, file din istoria esporturilor.

Counter-Strike

CEVO Season 5: Professional

CEVO S5 Profesional a fost un concurs la care au participat cele mai bune echipe Americane. La faza LAN a concursului au participat Cloud9, NetcodeGuides.com, Team iBUYPOWER și Denial eSports. Team iBUYPOWER și Cloud9 au fost favoritele câștigării turneului, iar acestea s-au întâlnit atât în semifinală cât și în finală. Finala a fost câștigată de către echipa iPB. Pentru victorie, aceștia au primit 5.000$.

IERI ŞI AZI 11 octombrie
Sursa: Liquipedia

Campionatul Mondial 2015

Echipele naționale a 79 de tări din întreaga lume au participat la Cupa Mondială din 2015. Doar 16 echipe s-au calificat la turneul final organizat în Belgrad. Aceste echipe au concurat pentru premii în valoare de 100.000$. Din păcate Echipa Națională a României a fost descalificată încă din grupe. Franța a fost echipa care a câștigat finala în fața Poloniei cu scorul de 3-1. Aceștia au primit un cec în valoare de 50.000$.

IERI ŞI AZI 11 octombrie
Sursa: Liquipedia

Intel Extreme Masters XV – New York Online: Europe

Anul 2020 a fost unul complicat în ceea ce privește organizarea de competiții. La IEM XV au participat 8 dintre cele mai bune echipe ale Europei. După faza grupelor, doar Team Vitality, FaZe Clan, OG și Fnatic au mai rămas în competiție. FaZe Clan au câștigat în fața celor de la OG, învingâdu-i cu 3-1 pe aceștia. 400 de puncte Pro Tour și 70.000$ au fost acordați echipei câștigătoare.

IERI ŞI AZI 11 octombrie. Seria “IERI ŞI AZI” are o nouă identitate! Află zi de zi, de luni până vineri, file din istoria esporturilor!
Sursa: Liquipedia

IERI ŞI AZI 11 octombrie.

Revino de luni până vineri pe site-ul nostru pentru file din istoria esporturilor!

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 8 octombrie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 7 octombrie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 6 octombrie