Finaliștii Ligii Academiilor WePlay S2

Finaliștii Ligii Academiilor WePlay S2 . NAVI Junior se va alătura la trei dintre finalistele primului sezon la Kiev, la mijlocul lunii noiembrie.

În urma primei părți a Ligii Academiilor WePlay au ajuns în finală: Young Ninjas, Mouz NXT, NAVI Junior și BIG Academy. Aceștia o să călătorească în capitala Ucrainei pentru faza finală a competiției de 100.000 de dolari.

Campioana primului sezon, Mouz NXT, și vicecampioana, Young Ninjas, se vor întoarce la Kiev după ce și-au arătat din nou dominația în rândul echipelor tinere, ieșind neînvinse din în faza grupelor.

Mouz NXT au avut un parcurs deosebit de ușor, având performanțe masive de la Dorian „xertioN” Berman și Ádám „torzsi” Torzsás, deoarece nu au pierdut nicio serie în Grupa B împotriva FURIA Academy, VP.Prodigy, și fnatic Rising.

Finaliștii Ligii Academiilor WePlay S2


Între timp, echipa suedeză din jurul lui Erik „ztr” Gustafsson a avut o viață mai dificilă în Grupa A, depășind un adversar dur, NAVI Junior, de două ori în serii de trei hărți pentru a-și asigura locul în finală.

Finaliștii Ligii Academiilor WePlay S2

În ciuda faptului că nu au reușit în niciuna dintre cele două serii împotriva Young Ninjas, Ilya „m0NESY” Osipov și coechipierii săi au trecut de departajări, ajungând la Kiev cu ajutorul lui Egor „flamie” Vasiliev de această dată după ce au ratat un loc în finala primului sezon.

BIG Academy au câștigat locul final, învingând Fnatic Rising de două ori. Cu 7-14 pe harta a doua a seriei decisive a meciurilor de departajare, nemții au revenit pe partea CT pe Vertigo pentru a câștiga în prelungiri. După aceea, au mai făcut un comeback pe Overpass pentru a-și asigura locul în turneul final.

Finaliștii Ligii Academiilor WePlay S2
Sursa: Liquipedia

Finaliștii Ligii Academiilor WePlay S2


Echipele care vor forma Finaliștii Ligii Academiilor WePlay S2, din 12-14 noiembrie:

  • mouz NXT
  • NAVI Junior
  • Young Ninjas
  • BIG Academy

Autor: Dragoș Bârsan dragos.barsan@esporturi.ro

Redactor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI LIVE UPDATE Liga Academiilor WePlay S2