Cine a câștigat Wingman Weekend I?

Cine a câștigat Wingman Weekend I? Wingman Weekend este o serie de turnee concepută de site-ul nostru pentru distracție. Este o ligă la care poate participa orice duet, înscriindu-se pe linkul anunţat în fiecare luni. Turneul avea avea loc în fiecare săptămână, în ziua de sâmbătă, de la ora 12:00 până la 17:00, strângând laolaltă cele mai îndrăznețe echipe de Wingman din România.

Weekendul trecut a fost debutul acestei noi competiții, și în ciuda faptului că multe echipe au absentat, tot am avut spectacol.

Ziua a început cu sfertul de finală dintre Cassyus și Pistolerii. Cassyus sunt o echipă cu mult mai puțină experiență și asta s-a văzut. Au pierdut 2-9 în fața Pistolerii.

După aceea, a urmat meciul dintre Pistolerii și OraselulCopilor. Și meciul acesta a fost interesant de privit, dar tot Pistolerii au ieșit câștigători, cu 9-6.

Cine a câștigat Wingman Weekend I? Marea finală

În finală, Pistolerii s-au întâlnit cu o echipă pe care nu am mai văzut-o până acum la competiții organizate de Esporturi.ro: TROLEIBUZERII. Echipa formată din Rakko și Kakashi a avut un parcurs fără meciuri din cauza echipelor absente, astfel ajungând direct în finală.

Finala s-a terminat 2-0 pentru Pistolerii, aceștia câștigând prima ediție Wingman Weekend. Premiul ediției a fost de 25 de RON.

A doua ediție Wingman Weekend a fost anunțată și va avea loc sâmbăta aceasta, pe 9 octombrie, între orele 12:00 și 17:00. Înscrierile vor fi deschise într-un articol care va fi postat tot astăzi.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI Wingman Weekend I. Un nou concurs marca Esporturi.ro