Când începe Minecraft Championship (MCC) 18?

Când începe Minecraft Championship (MCC) 18? Ediția cu numărul 18 va avea o tematică specifică Halloween-ului, fiind ediția lunii octombrie.

Minecraft Championship (MCC) nu are un program fix, dar a ajuns o tradiție lunară pentru fani. Datele evenimentului depind, de obicei, de disponibilitatea tuturor creatorilor de conținut invitați, iar găsirea unei date care să funcționeze pentru toți aceștia poate fi dificilă.

Deși există noi adăugiri la eveniment în fiecare iterație, MCC are o distribuție decentă de creatori de conținut care se întorc pentru fiecare eveniment. Ne-am putea aștepta ca evenimentul să fie repetitiv cu aceiași jucători, dar Noxcrew rezolvă această problemă prin amestecarea echipelor de fiecare dată.

Nicio echipă nu rămâne la fel, iar jucătorii trebuie să se acomodeze cu noii lor coechipieri pentru a rămâne în fruntea clasamentului.

Când începe Minecraft Championship (MCC) 18?

MCC 18 este programat să înceapă pe 23 octombrie, la ora 22:00. Având în vedere că evenimentul este aproape de Halloween, va avea o tematică specifică Halloween-ului. Echipele și membrii lor sunt adesea anunțați cu câteva zile înainte de eveniment.

Deși nu există o dată stabilită pentru MCC 19, probabil va fi în noiembrie. Dacă se întâmplă să existe vreo schimbare a planurilor, Noxcrew transmite, de obicei, fanilor prin canalele sale de social media.

Sursa: Dot Esports

Foto: Noxcrew

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI REZULTATE Minecraft Championship 17. Scorurile finale şi echipa câştigătoare