Battle of Betway, noul turneu cu cinci hărţi vechi

Battle of Betway noul turneu cu cinci hărţi vechi.

Trei echipe europene și două sud-americane se vor înfrunta într-un turneu demonstrativ cu șase zile înainte de începerea Campionatului Major.

Cinci organizații sponsorizate de compania de pariuri Betway vor participa la “Battle of Betway” pe 20 octombrie. NiP, G2 și BIG vor reprezenta Europa, în timp ce FURIA și MIBR încearcă să apere mândria braziliană într-un turneu demonstrativ jucat pe hărți istorice.

Acțiunea va avea loc pe Tuscan, Cobblestone, versiunea actualizată a Cache, precum și versiuni vechi de Inferno și Train. Evenimentul de o zi va cuprinde o etapă a grupelor tur-retur, urmată de o etapă de playoff.

Battle of Betway noul turneu cu cinci hărţi vechi.

Jocurile din faza grupelor se vor juca câte două simultan, cu transmisiuni pe canalele Twitch Betway și Betway Esports, cu gazdele Anders “Anders” Blume, Auguste “Semmler” Massonnat și Alexandre “gAuLeS” Chiqueta. De asemenea, turneul va fi LIVE UPDATE pe site-ul nostru.

După ce etapa tur-retur este terminată și fiecare echipă a jucat patru meciuri BO1, cea mai bine clasată echipă va avansa în marea finală. Echipele clasate pe locurile doi și trei trebuie să se lupte pentru un loc în finală. La fel ca faza grupelor, playofful se va juca folosind un format BO1.

Lista echipelor pentru Battle of Betway este după cum urmează:

  • NIP
  • G2
  • BIG
  • FURIA
  • MIBR

Sursa: HLTV

Autor: Dragoș Bârsan dragos.barsan@esporturi.ro

Redactor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI Echipele Campionatului Major PGL Stockholm 2021
CITEȘTE ȘI Franciza FIFA ar putea fi redenumită. Cum se va numi?