Artiştii care au lucrat la coloana sonoră “Arcane”

Artiştii care au lucrat la coloana sonoră “Arcane”. Riot Games anunță numele artiștilor care au lucrat la coloana sonoră a serialului de animație Arcane, care va deveni disponibil din 7 noiembrie pe Netflix. Printre trupele și artiștii implicați în crearea celor 11 melodii se numără Imagine Dragons, Sting, Bones UK, rapper-ul Pusha T și violonistul Ray Chen.

Începând de astăzi, coloana sonoră poate fi pre-salvată pe toate platformele de streaming. Cele 11 melodii care alcătuiesc coloana sonoră a serialului vor fi disponibile integral pe 21 noiembrie și prezintă o mare varietate de artiști și genuri muzicale. Melodiile vor fi lansate în trei faze care vor coincide cu lansările actelor din Arcane – 7, 14 și 21 noiembrie.    

Artiştii care au lucrat la coloana sonoră “Arcane”

Lista următoare conține numele artiștilor care apar pe coloana sonoră și datele când melodiile vor fi disponibile pe platformele de streaming:      

  • 7 noiembrie

Playground – feat. Bea Miller

Our Love – feat. Curtis Harding, Jazmine Sullivan

Goodbye – feat. Ramsey

  • 14 noiembrie

Dirty Little Animals – feat. Bones UK

Enemy – feat. Imagine Dragons ft. JID

Guns For Hire – feat. Woodkid

  • 21 noiembrie

Misfit Toys – feat. Pusha T, Mako

Dynasties and Dystopia – feat. Denzel Curry, Gizzle, Bren Joy

Snakes – feat. Pvris, Miyavi

When Everything Went Wrong – feat. Fantastic Negrito

What Could Have Been – Sting ft. Ray Chen

Melodia Enemy dă și titlul albumului din Arcane și poate fi ascultată în episodul 5.

Pe lângă melodiile oficiale din coloana sonoră, Riot Games va pregăti și partituri instrumentale desprinse din fiecare episod. Odată cu lansarea soundtrack-urilor din Arcane, Riot își afirmă dorința de a amplifica intersectarea dintre gaming, muzică și divertisment.

Arcane va avea premiera locală sâmbătă, 7 noiembrie, pe Netflix și Twitch, după cum Esporturi a scris AICI. Serialul va fi lansat pe Tencent Video în China și pe Netflix, global, la doar câteva ore după finala Mondialelor League of Legends 2021.

Autor: Andreea Ionescu andreea.ionescu@esporturi.ro