„Arcane” se va vedea și pe Twitch la lansare

„Arcane” se va vedea și pe Twitch la lansare. Creatorii de conținut vor putea să vizioneze primul episod alături de comunitățile lor pe Twitch.

Arcane, primul serial produs de Riot Games, va avea premiera locală duminică, 7 noiembrie la ora 04:00 pe Netflix. Primul episod din serialul Arcane va putea fi urmărit de fanii jocului League of Legends și pe Twitch.tv, iar creatorii de conținut pasionați de League of Legends pot retransmite primul episod al serialului exclusiv pe platforma de streaming. Arcane este primul serial de pe Netflix care va debuta în acest mod.  

În plus față de posibilitatea de a urmări live primul episod pe Twitch, jucătorii și fanii din întreaga lume vor putea experimenta și evenimentul găzduit la sediul central al Riot Games din Los Angeles. Conceput pentru publicul din întreaga lume, evenimentul va avea un covor roșu virtual pentru ca presa și streamerii din întreaga lume să se conecteze cu comunitățile lor.

„Arcane” se va vedea și pe Twitch la lansare

Premiera globală va fi transmisă de către streameri și influenceri din peste 30 de țări și poate fi retransmisă de orice utilizator de Twitch.tv, astfel încât fanii să poată sărbători premiera Arcane în direct cu comunitățile lor. Fanii care vor lua parte la watch party-ul digital pe Twitch vor primi Twitch Drops, articole exclusive in-game în jocurile Riot.   

„Interesul comunității globale de jucători pentru povestea din spatele universului League of Legends a avut un rol deosebit de important în decizia noastră de a crea Arcane. Prin urmare ne dorim ca toată comunitatea de jucători să poată urmări împreună primul episod din Arcane. Când am decis să organizăm evenimentul, am dorit să îmbinăm divertismentul tradițional cu o nouă abordare inovatoare, digitală, care să sporească accesul jucătorilor din întreaga lume, oferind ceva nou pentru ca oamenii să se bucure împreună de acest nou serial.”, declară Brandon Miao, Cross-Product Experiences și Partnerships Lead, Riot Experience (XP) la Riot Games.

50 de milioane de telespectatori au văzut Campionatul Mondial de League of Legends din 2021

Premiera serialului Arcane va fi în centrul unui eveniment global pentru jucătorii și fanii League of Legends, alături de Campionatul Mondial League of Legends din 2021, eveniment care anul trecut a avut 49,45 de milioane de spectatori simultani din întreaga lume.

Comunitatea formată în jurul universului creat de Riot Games va putea participa la acest eveniment global care va combina competiția la cel mai înalt nivel, divertismentul și jocurile video într-un mod cu totul nou. 

Cele trei acte din Arcane, alcătuite din trei episoade fiecare, vor fi lansate simultan pe Tencent Video în China și Netflix la nivel global, pentru ca toți jucătorii și fanii universului Riot să poată experimenta spectacolul împreună, indiferent de locație.

Bazat pe universul League of Legends, Arcane spune povestea conflictului dintre orașul bogat Piltover și mahalalele orașului subteran Zaun. Cunoscut în Runeterra drept „orașul progresului”, multe dintre cele mai strălucite minți locuiesc în Piltover. Însă creația tehnologiei hextech care îi va permite unui om să controleze energia magică va amenința acest echilibru între cele două orașe. În timp ce Arcane deține poveștile campionilor din League of Legends, seria este de sine stătătoare având o lume complexă cu povestiri surprinzătoare, pline de decizii morale și animații uluitoare.

Despre Arcane

Netflix și Riot Games aduc pe marile ecrane fenomenul global al francizei League of Legends cu seria animata Arcane. Seria va fi disponibilă și Tencent video din China și marchează prima productie video a Riot Games. Amplasat în universul League of Legends, popular la nivel mondial, Arcane este o serie animată dezvoltată și produsă de Riot Games în parteneriat cu Fortiche Productions.

Despre Riot Games

Riot Games a fost fondat în 2006 și dezvoltă, publică cele mai populare jocuri din lume. În 2009, Riot și-a lansat jocul de debut, League of Legends, care a fost apreciat în toată lumea. League a devenit cel mai popular joc de PC din lume și a reprezentat un factor cheie al creșterii explozive a scenei esports la nivel mondial.

Pe măsură ce League of Legends intră în al doilea deceniu, Riot continuă să dezvolte jocul oferind în același timp noi experiențe jucătorilor cu Teamfight Tactics, Legends of Runeterra, VALORANT, League of Legends: Wild Rift și numeroase alte jocuri care se află în curs de dezvoltare. Riot dezvoltă universul Runeterra prin proiecte multimedia pe muzică, benzi desenate, jocuri de societate și o viitoare serie animată numită Arcane.

Înființată de Brandon Beck și Marc Merrill și condusă de CEO-ul Nicolo Laurent, Riot are sediul central în Los Angeles, California și are 3.000 de angajați în peste 20 de birouri din întreaga lume.

Despre Twitch

Lansat în 2011, Twitch este un serviciu interactiv de transmisie în direct și o comunitate globală care se reunește în fiecare zi pentru a crea experiențe unice milioane de persoane. Aduce bucuria cooperării la orice, de la jocuri casual și sporturi de clasă mondială la maratoane anime, muzică și artă. Twitch găzduiește, de asemenea, TwitchCon, cel mai mare eveniment comunitar al anului, unde zeci de mii de oameni se reunesc pentru a sărbători și a se conecta cu alții care împărtășesc interesele și pasiunile lor.

Autor: Andreea Ionescu andreea.ionescu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI “Arcane” debutează pe 7 noiembrie pe Netflix
CITEȘTE ȘI Noul serial de desene animate „Arcane”, bazat pe LoL