Tims s-a alăturat BOOM Esports

Tims s-a alăturat BOOM Esports. Unul dintre cei mai buni jucători support din sud-estul Asiei s-a alăturat BOOM Esports după cinci ani la TNC.

Organizația indoneziană de esports a anunțat astăzi că Tims, fost jucător al TNC Predator, se va alătura permanent lotului său de Dota 2. Mutarea a fost posibilă după ce TNC și-a eliberat de contract întregul lot pe 15 septembrie, pentru care Tims a jucat din decembrie 2016.

BOOM a îndurat un sezon dezamăgitor Circuitului Pro Dota 2021, nereușind să se plaseze în prima jumătate a niciunui sezon al Ligii Regionale SEA, pierzându-și, la rândul său, şansa la International 10. Organizaţia indoneziană a luat măsuri drastice pentru a remedia situaţia, renunţând la tradiţia echipei prin care recrutau doar jucători indonezieni.

Tims este unul dintre cei mai calificați și realizați jucători de pe poziția a patra a SEA și a făcut parte din echipa TNC care a câștigat al doilea turneu major al regiunii SEA la MDL Chengdu 2019. Tânărul de 24 de ani şi-a lansat cariera de jucător profesionist de Dota 2 în martie 2016 și a fost recrutat de TNC până la sfârșitul anului. S-a dovedit a fi un excelent și stabil pilon al TNC, rămânând după multiple schimbări de lot și făcându-şi un nume pe scena internațională.

Cu un nou capitol înaintea lui și a noii sale echipe, BOOM caută cu siguranță să înceapă noul sezon în forţă.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

Foto: EPICENTER

CITEŞTE ŞI Numai cu vaccin la “The International 10”. Cât costă biletele?