TACTICĂ DE GENIU echipa GORILLAZ. Mor în foc pentru a nu da bani mulți inamicilor

TACTICĂ DE GENIU echipa GORILLAZ. Echipa de CS:GO a lui Robin “flusha” Rönnquist a făcut ieri o tactică de geniu pe Overpass, în meciul împotriva echipei Sinners la Elisa Invitational Fall.

GORILLAZ tocmai pierduse a doua rundă de pistoale a meciului în fața lui Sinners și a optat pentru un eco complet pentru a-și putea permite arme în a treia rundă a reprizei secunde. Flusha și coechipierii lui au vrut să meargă în Mid și atunci când Sinners au aruncat un Molotov destul de comun în rampă, care este conceput pentru a provoca damage ieftin sau pentru a bloca teroriștii. Dar, în loc să se retragă sau să meargă mai departe cu viteză, GORILLAZ au făcut ceva neașteptat și s-au așezat pe Molotov. Kevin “HS” Tarn a fost singurul jucător care a rămas în viață, dar a murit câteva secunde mai târziu la mâna unui SMG.

TACTICĂ DE GENIU echipa GORILLAZ, explicația

Din moment de GORILLAZ au pierdut runda de pistoale, știau că anumiți jucători de la Sinners vor avea SMG (n.r. un tip de armă cu 600$ kill-reward), adică ar fi primit de două ori mai mulți bani pentru runda respectivă. Astfel, prin faptul că s-au aruncat în Molotovul aruncat de Sebastian “beastik” Daňo, le-au dat jucătorilor doar 300$ pentru fiecare ucis, în loc de dublu.

Așadar, la finalul rundei, Sinners au primit 1,800 $ în bani pentru uciderile făcute, în loc de 3,000$ cât ar fi primit dacă toți jucătorii erau uciși cu SMG. Unii ar putea spune că este o decizie econimică mai bună să încerci să omori jucătorii adverși, ca să le iei măcar una sau două arme, dar este foarte dificil să faci asta când ai 5 Glock-uri și fără armură.

Sinners au câștigat totuși harta Overpass cu 16-10, dar GORILLAZ au câștigat serie cu 2-1.

Sursa: Dot Esports.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI Circuitul Pro ESL 2022 a fost anunţat. Când au loc turneele?
CITEȘTE ȘI Digital Crusade 2021 debutează astăzi. De unde se cumpără bilete?