Semifinalele din Liga Esporturi 2021 sunt azi!

Semifinalele din Liga Esporturi 2021 sunt azi! Ce echipe au ajuns în semifinale și unde se pot vedea meciurile de astăzi?

Joi și vineri am avut sferturile de finală, care s-au terminat cu unele rezultate neașteptate.

Havoc vs. 100fpsgods (0-2)

Meciul dintre Havoc și 100fpsgods a fost în direct la ESPORTURI TV joi de la ora 17:00. Pe prima hartă Havoc a pus câteva probleme celor de la 100fpsgods, dar tot au reușit să câștige cei menționați la urmă. Totuși, în meciul al doilea, 100fpsgods s-au impus clar cu 16-6.

Titans vs. Aerope (1-2)

Meciul dintre Aerope și Titans a avut o evoluție surprinzătoare. Titans au câștigat prima hartă cu 16-14. Aerope s-au impus pe a doua cu 16-12, iar în a treia tot Aerope a câștigat, dar din oficiu, după ce Titans au abandonat cursa pentru un loc în semifinale.

Titans Wild vs. Fortus Stars (2-1)

Meciul dintre Titans Wild și Fortus Stars a fost primul de vineri și a durat trei ore. Echipele s-au luptat de la egal la egal, ajungându-se să se joace și harta decisivă, câștigată de Titans Wild.

Pistolerii vs. Crybaby (0-2)

Crybaby au pus la bătaie un meci foarte spectaculos. Am văzut două asuri și chiar și un cuțit. De departe cel mai spectaculos meci din competiție de până acum.

Semifinalele din Liga Esporturi 2021 sunt azi – Meciurile zilei

  • 100fpsgods vs. Aerope (17:00)
  • Titans Wild vs. Crybaby (20:00)

Meciurile se văd în direct numai la ESPORTURI TV.

Mai este de menţionat şi faptul că de acum, toate echipele vor pleca de la turneu cu o fracţie din fondul de premii de 150 de euro.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro