O echipă de fotbal poloneză îşi face echipă de Dota 2

O altă mare organizație sportivă își extinde operațiunile de esports în Dota 2, clubul polonez de fotbal Wisła Cracovia semnând un nou lot cu care va începe să concureze în evenimentele viitoare.

Această mutare este planificată de mai mult timp, dar organizaţia a dorit să se asigure că are jucătorii potriviţi înainte de a semna cu ei.

În total, Wisła All iN! Games Cracovia include cinci jucători, dintre care mai mulţi au jucat împreună la evenimente recente și turnee de calificare, un manager, și un comentator / o gazdă.

  • Natan “Exotic_Deer” Michalewicz 
  • Marcel “Ekken” Hołowienko (căpitan)
  • Kuba “Jacob” Staniszewski 
  • Marcin “Molex” Bucki 
  • Patrick “Crush” However
  • Michał “Guerilla” Dziwak (manager)
  • Tomek “bandit” Borys (comentator/gazdă)

Toți jucătorii și staff-ul sunt din Polonia, iar cel mai titrat membru al echipei, Exotic_Deer, a jucat pentru mai multe echipe puternice, cum ar fi Team Kinguin și Let’s Do It în 2018. Ekken va funcționa drept căpitan al echipei în timp ce lucrează pentru a câștiga câteva victorii sub noua organizaţie.

“Ne bucurăm că Wisła Cracovia ne-a luat sub aripa sa.” a declarat Ekken într-un comunicat de presă. “Considerăm că această legătură cu organizația va fi ceva special. Aceasta va ajuta cu siguranţă pentru a împinge scena poloneză spre mai bine, şi spre creşterea numărului de fani Dota 2. Credem că avem potențial, motivație și, mai presus de toate, credem că suntem capabili să realizăm multe.”

Înainte de această mutare, Wisła Cracovia a avut un lot CS:GO relativ de succes, fiind căpitan Grzegorz “SZPERO” Dziamałek și jucând alături de mai mulţi jucători FIFA. Acum, organizația speră să ofere mai multă stabilitate pentru scena Dota din Polonia, în timp ce concurează cu echipe de top și crește brandul.

Potrivit conducerii, echipa s-a antrenat deja împreună la facilitățile echipei și va lansa conținut în viitorul apropiat, pregătindu-se în același timp să concureze în unele evenimente viitoare.

Sursa: Dot Esports.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEŞTE ŞI Tundra Esports câștigă ESL One Fall 2021, meci dificil împotriva PSG.LGD