Numai cu vaccin la “The International 10”. Cât costă biletele?

Numai cu vaccin la “The International 10”. Cât costă biletele? Fanii Dota 2 vor putea participa la “The International 10” la o capacitate limitată, a anunţat la mai puțin de o lună de la startul evenimentului Valve într-un comunicat de presă. Turneul începe pe 7 octombrie şi se va termina pe 17 octombrie.

Pentru jucătorii interesați să participe la evenimentul din București, biletele vor fi puse în vânzare începând cu 22 septembrie, la ora 12 la prânz, sub forma a trei pachete separate de câte două zile. Acestea vor acoperi doar evenimentul principal al TI10, care se va juca între 12 și 17 octombrie pe Arena Națională.

Iată ce vă aduce fiecare pachet şi cât va costa:

  • Bilet 12-13 octombrie: 249 de lei
  • Bilet 14-15 octombrie: 249 de lei
  • Bilet 16-17 octombrie (turneu final): 999 de lei

Numai cu vaccin la “The International 10”

Arena nu va fi umplută la capacitate maximă, achizițiile sunt limitate la cinci bilete din fiecare pachet de bilete pe tranzacție și va fi un eveniment la care masca şi vaccinul vor fi obligatorii.

Acest lucru înseamnă că Valve și partenerii săi organizatori au nevoie ca fiecare participant să fie cu cel puțin 10 zile după ultima doză de vaccin anti-Covid. Toți participanții vor trebui să prezinte dovada stării de vaccinare și un act de identitate valabil la un cort de verificare a vaccinării etichetat, care vor fi situate chiar în afara arenei.

Biletele vor fi puse în vanzare pe 22 septembrie pe platforma Entertix.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEŞTE ŞI O echipă de fotbal poloneză îşi face echipă de Dota 2
CITEŞTE ŞI Bucureștiul va organiza ”Dota 2 – The International 2021”