Noul serial de desene animate „Arcane”, bazat pe LoL

Noul serial de desene animate „Arcane”, bazat pe LoL. Joacă actori din „Lucifer”, „Maleficent” și „Harry Potter”. Serialul va fi pe Netflix.

Netflix și Riot Games au anunțat o parte dintre actorii care vor aduce la viață personajele din League of Legends în noul serial de desene animate „Arcane”. Actori renumiți de la Hollywood precum Hailee Steinfeld (Bumblebee), Ella Purnell (Maleficent) sau Kevin Alejandro (Lucifer) vor fi vocile personajelor din serial. Pe lângă actorii care vor fi parte din echipă, au fost anunțate mai multe nume de personaje care vor aparea în serial. Seria Arcane, inspirată din cunoscutul joc League of Legends, urmează să fie lansată în curând pe Netflix.

Noul serial de desene animate „Arcane”, povestea serialului

Povestea serialului se concentrează asupra originilor lui Vi și Jinx, două campioane emblematice din League of Legends și asupra puterii care le va despărți, acțiunea desfășurându-se în regiunea utopică Piltover și în districtul subteran oprimat Zaun. Seria animată este dezvoltată și produsă de Riot Games, în parteneriat cu Fortiche Productions.  

Actori în roluri principale

Vocea lui Vi, campioana din League of Legends care luptă cu două mânuși uriașe de metal, va fi interpretată de actrița Hailee Steinfeld, cunoscută pentru rolul din filmul „Bumblebee” sau serialul „Dickinson”, care urmărește tinerețea autoarei Emily Dickinson.

Jinx, cealălalt personaj principal al serialului, va fi adusă la viață de actrița londoneză Ella Purnell care a jucat în Maleficent, Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children (Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi), The Legend of Tarzan (Legenda lui Tarzan) sau Armata Morților, și a cărei voce urmează să fie auzită și în serialul Star Trek: Prodigy.

Actori în alte roluri

Kevin Alejandro, cunoscut pentru rolurile din serialele „Arcașul”, „Lucifer”, „Anatomia lui Grey” sau „True Blood”, este un alt actor care se alătură echipei. El va oferi vocea inventatorului Jayce.

Un alt personaj din serial va fi Caitlyn, partenerul polițist al lui Vi, care va fi interpretat de Katie Leung (Harry Potter). Harry Lloyd, cel care l-a jucat pe Charles Xavier în „Legion„ și Viserys Targaryen în seria 1 din „Urzeala tronurilor”, completează lista actorilor și îl va interpreta pe Viktor. 

Silco, Mel și Vander sunt alte trei noi nume care apar pe lista personajelor din „Arcane”. Ele vor fi interpretate de Jason Spisak din „Tinerii justițiari”, Toks Olagundoye din „Castle”, „Castlevania„ și „DuckTales” (Mel) și JB Blanc, renumit pentru serialele „Breaking Bad” și „Better Call Saul” (Vander).

Riot Games și Netflix vor prezenta un trailer oficial pentru „Arcane” sâmbătă, 25 septembrie, în cadrul primului eveniment global Netflix dedicat fanilor. Evenimentul va fi transmis pe YouTube, dar și pe canalele de Twitter, Twitch și Facebook ale Netflix.

Autor: Andreea Ionescu andreea.ionescu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI Formatul Mondialelor 2021, explicat