Misha va antrena OG la The International

Misha va antrena OG la The International. OG l-a numit oficial pe veteranul din CSI de Dota 2 Mihail “Misha” Agatov, antrenor principal al echipei pentru The International 10 de vineri.

Misha lucrează cu echipa de șase luni, după ce s-a alăturat ca antrenor după încheierea celui de-al doilea sezon al Circuitului Pro Dota 2021, în iunie, în timp ce Titouan “Sockshka” Merloz s-a mutat într-un rol de antrenor secund.

După acest sezon, OG nu s-a calificat încă pentru un loc la TI10, iar Misha a jucat doar ca rezervă cu diverse echipe de când a fost eliberat de contract de Team Spirit în decembrie anul trecut. Înainte de aceasta, el a petrecut cea mai mare parte a anului 2020 ca rezervă pentru Ninjas in Pyjamas și, cel mai recent, a concurat cu VP Prodigy la mai multe evenimente din martie.

După ce s-a alăturat echipei OG ca antrenor, echipa s-a calificat la TI10 prin intermediul preliminariilor Europei de Vest, obținând o victorie strânsă cu 3-2 în fața Tundra Esports și salvând ceea ce ar fi putut fi o apropiere dură de sezonul DPC.

“Vrem să-l primim public pe Misha în familia OG!” a spus Ceb. “Am început să lucrăm cu el după un sezon greu și am simțit imediat schimbarea. Și-a pus sufletul în acest proiect încă din prima zi și a fost o parte cheie a noastră în calificarea la la TI10. Este tânăr, este încrezător și credem că ne va ajuta cu adevărat să fim cea mai bună versiune a noastră pentru TI10.”

Imediat după anunțul oficial, OG a avut nevoie ca Misha să stea în locul lui Ceb în timpul showmatch-ului împotriva Beastcoast pentru a sărbători lansarea documentarului „Artificial Gamer” de la OpenAI, găzduit de Beyond the Summit.

OG se pregătește în prezent să se lupte pentru al treilea titlu la TI10 începând cu 7 octombrie, după ce a câștigat The International doi ani la rând, în 2018 și 2019.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

Foto: OG

CITEȘTE ȘI Tims s-a alăturat BOOM Esports
CITEȘTE ȘI Câți eroi sunt în Dota 2?