IERI ŞI AZI. 9 septembrie

IERI ŞI AZI 9 septembrie. Seria de articole “IERI ŞI AZI” de pe www.esporturi.ro are o nouă identitate! Află zi de zi, de luni până vineri, file din istoria esporturilor.

Counter-Strike

EuroCup XV

EuroCup XV a avut loc pe data de 9 septembrie 2007 și a fost un concurs de CS 1.6 la care doar 4 echipe au participat. NoA, Begrip Gaming,CMAX.gg și mirror au concurat pentru a câștiga premiul de 5.000 de euro destinat locului întâi. NoA a fost echipa care a reușit să câștige finala cu scorul de 16-5 împotriva celor de la CMAX.gg.

Sursă: Liquipedia

DreamHack Open Montreal 2018

Dreamhack Open Montreal 2018 a văzut 8 echipe care au concurat pentru un premiu în valoare de 50.000$. Printre echipele importante care au concurat s-au numărat ENCE, Tam Kinguin, Luminosity Gaming și Heroic. În finală, Team Kinguin a câștigat în fața celor de la ENCE cu scorul de 2-0, astfel câștigând și premiul de 50.000$.

Sursă: Liquipedia

IERI ŞI AZI 9 septembrie.

Dota 2

WCG Asian Championship 2012

World Cyber Games împreuna cu Samsung au organizat în anul 2012 campionatul asiatic de Dota 2, la care au participat 7 echipe locale. Echipa Orange Esports a reușit să câștige concursul fără să piardă nici măcar un meci. Astfel tailandezii au primit premiul de 3.000$.

Revino de luni până vineri pe site-ul nostru pentru file din istoria esporturilor!

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 8 septembrie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 3 septembrie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 2 septembrie