IERI ŞI AZI. 8 septembrie

IERI ŞI AZI 8 septembrie. Seria de articole “IERI ŞI AZI” de pe www.esporturi.ro are o nouă identitate! Află zi de zi, de luni până vineri, file din istoria esporturilor.

Counter-Strike

Gaming Paradise 2015

La acest concurs, Titan, mousesports, Natus Vincere, Virtus.pro, MiA, CSGO-Saloon, E-Frag.net Esports Club și Team Kinguin au concurat pentru a câștiga premiul cel mare în valoare de 30.000$. Echipele MiA și CSGO-Saloon au fost aduse ca înlocuitoare pentru echipele Copenhagen Wolves și HellRaisers după retragerea acestora din concurs.

Sursă: Liquipedia

Team Kinguin a reușit să câștige concursul după ce aceștia i-au întâlnit pe cei de la Titan în semifinale, apoi pe cei de la NaVi în finală, cu scorul de 2-1 respectiv 2-0.

StarLadder Berlin Major 2019

StarLadder Berlin Major 2019 a fost cel de-al 15-lea concurs Major de CS:GO sponsorizat de Valve și cel de-al doilea Major organizat în anul 2019. Turneul a avut un fond de premii în valoare de 1.000.000$ și 24 de echipe participante, așa cum este cazul și cu alte concursuri Majore. Berlin Major a fost pentru prima dată când StarLadder a fost gazda unui turneu Valve în spațiul Counter-Strike, acestea găzduind mai multe evenimente în circuitul Pro de Dota 2 2018-2019.

Astralis, Ence, Natus Vincere, Team Liquid, Renegades, Team Vitality AVANGAR și NRG Esports au fost cele opt echipe care au rămas în joc după faza eliminatorie, iar din acestea, AVANGAR și Astralis au ajuns în finală. Echipa daneză formată din decive, dupreeh, Xyp9x, gla1ve și Magisk au câștigat finala cu scorul de 2-0, au câștigat premiul cel mare în valoare de 5000.000$ și și-au câștigat și locul la ESL One: Rio 2020.

Sursă: Liquipedia

IERI ŞI AZI 8 septembrie.

Revino de luni până vineri pe site-ul nostru pentru file din istoria esporturilor!

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 3 septembrie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 2 septembrie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 1 septembrie