IERI ŞI AZI. 24 septembrie

IERI ŞI AZI 24 septembrie. Seria de articole “IERI ŞI AZI” de pe www.esporturi.ro are o nouă identitate! Află zi de zi, de luni până vineri, file din istoria esporturilor.

Counter-Strike

ClanBase EuroCup XIII

În anul 2006, a fost organizată cea de-a treisprezecea ediție a concursului ClanBase EuroCup, concurs cu premii în valoare de 15.000$. NoA, 4Kings, SpeedLink și Goodgame au fost cele 4 echipe din cele 46 participante care au ajuns în faza LAN a concursului. SpeedLink și Noa au ajuns până în finală unde au concurat într-un regim Bo3, NoA câștigând cu scorul de 2-0 Marea Finală. 7.500 de dolari americani a primit echipa câștigătoare pentru performanță.

Sursă: Liquipedia

World Series of Video Games 2006: Chengdu

Simultan concursului ClanBase EuroCup, în China a avut loc concursul WSVG 2006: Chengdu. Acesta a oferit un fond de premii în valoare de 12.500$. Câteva din echipele participante care merită menționate sunt wNv Teamwork, Star.ex, Hacker Gaming, TR și fnatic. wNv a fost echipa care a primit premiul cel mare în valoare de 6.250$, după ce i-a bătut pe Hacker Gaming în Marea Finală cu scorul de 2-0.

Sursă: Liquipedia

ESEA Season 25: Global Challenge

Cu 8 echipe participante și 50.000$, ESEA S25 a fost organizat în Statele Unite ale Americii. Space Soliders a fost echipa câștigătoare, după ce au trecut de faza gurelor pe primul loc, iar mai apoi i-a infrțnt pe cei de la Rise Nation și pe cei de la FlipSid3 Tactics în marea finală. Pentru victorie, băieții de la Space Soliders au adus acasă un cec în valoare de 18.000$.

blank
Sursă: Liquipedia

IERI ŞI AZI 24 septembrie

Dota 2

World Cyber Arena 2015 – European Pro Qualifiers

Opt echipe de top din întreaga Europă sunt invitate la World Cyber Arena 2015 EU Pro Qualifier. Primele două echipe se vor califica în finala de la Yinchuan, China, la sfârșitul anului 2015. Aceste două echipe au fost Team Secret și Virtus.pro, după ce acestea au ajuns până în finala, pe care Team Secret a câștigat-o. Pe lângă locul asigurat, fiecare echipă a câștigat 45.000$, respectiv 22.500$.

blank
Sursă: Liquipedia

Revino de luni până vineri pe site-ul nostru pentru file din istoria esporturilor!

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 23 septembrie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 22 septembrie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 21 septembrie