IERI ŞI AZI. 2 septembrie

IERI ŞI AZI 2 septembrie. Seria de articole “IERI ŞI AZI” de pe www.esporturi.ro are o nouă identitate! Află zi de zi, de luni până vineri, file din istoria esporturilor.

Counter-Strike

DreamHack Masters Stockholm 2018

În anul 2018, a avut loc concursul DreamHack Masters Stockholm 2018. La acesta au participat 16 echipe, printre care întâlnim nume mari precum: Astralis, FaFe Clan, Fnatic, Gambit Esports, MIBR, mousesports, Natus Vincere, Ninjas in Pyjamas, North, HellRaisers, Heroic și TYLOO. Finala a fost una daneză, cu North și Astralis înfruntându-se pentru premiul cel mare în valoare de 100.000$. Echipa celor de la North formată din MSL, aizy, vlade, Kjaerbye și niko au reușit să îi învingă pe device, dupreeh, Xyp9x, glave și Magisk cu scorul final de 2-1.

Sursă: Liquipedia

IERI ŞI AZI 2 septembrie.

Dota 2

The International 2012

Concursul The International 2012 a fost, la acea vreme, cel mai mare concurs de Dota 2 din lume, bazat pe fondul de premii în valoare de 1,6 milioane de dolari americani. Echipele care au participat au fost: Natus Vincere, Team DK, Orange Esports, Absolute Legends, EHOME, Invictus Gaming, LGD Gaming, Counter Logic Gaming, Evil Geniuses, Team Zenith, Darer, compLexity Gaming, Moscow Five, mTw, TongFu și mousesports. Invictus Gaming a câștigat în fața celor de la NaVi cu scorul de 3-1, astfel aceștia primind premiul cel mare în valoare de un milion de dolari americani. 

Sursă: Liquipedia

Revino de luni până vineri pe site-ul nostru pentru file din istoria esporturilor!

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 1 septembrie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 23 august
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 19 august
CITEȘTE ȘI IERI ȘI AZI. 17 august