IERI ŞI AZI. 17 septembrie

IERI ŞI AZI 17 septembrie. Seria de articole “IERI ŞI AZI” de pe www.esporturi.ro are o nouă identitate! Află zi de zi, de luni până vineri, file din istoria esporturilor.

Counter-Strike

ClanBase EuroCup XI

ClanBase EuroCup XI a avut loc în anul 2005 și a avut un fond de premii în valoare de 15.000€. La LAN-ul acestui concurs de CS 1.6 au participat 4 echipe: mousesports, Virtus.pro, Hostile Records și fnatic, iar dintre acestea mousesports a fost câștigătoarea concursului, învingându-i în finală pe cei de la Virtus.pro.

CPL World Season 2006: Singapore

În 2006, CPL a organizat un concurs de rang înalt de CS 1.6 în Singapore. 16 echipe au participat, dintre acestea, cele mai importante sunt fnatic, speedlink, Team Hybrid, Hacker Gaming, ZYKOR și EXECUTIONERS. Fnatic și SpeedLink au jucat în finală, finlandezii din fnatic au reușit să câștige cu 2-0, astfel reușind să asigure premiul cel mare în valoare de 10.000$.

ESL One: New York 2017

Pe data de 17 septembrie 2017 a fost decisă finala concursului ESL One New York. La acest concurs au participat unele dintre cele mai prestigioase echipe ale timpului de CS:GO. Astrallis, FaZe Clan, Team Liquid, Natus Vincere, SK Gaming, Virtus.pro, Team Envy și Cloud9 au fost cele 8 echipe care au participat. Doar SK, Cloud9, Faze și Team Liquid au trecut mai departe de faza grupelor, iar FaZe Clan a reușit să câștige în fața celor de la Team Liquid cu scorul de 3-0.  rain, karrigan, NiKo, GuardiaN și olofmeister au primit premiul de 125.000$ pentru aceasta performanța foarte bună.

Sursă: Liquipedia

IERI ŞI AZI 17 septembrie.

Revino de luni până vineri pe site-ul nostru pentru file din istoria esporturilor!

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 15 septembrie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 14 septembrie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 10 septembrie