Detalii despre GTA 6 în GTA 5? O posibilă scurgere de informaţii intenţionată

Detalii despre GTA 6 în GTA 5? O posibilă scurgere de informaţii intenţionată. Se presupune că acţiunea din GTA 6 va avea loc în anii 90.

Fanii Grand Theft Auto au fost extrem de sinceri cu privire la dorința Rockstar Games de a anunța următoarea apariţie din serie în loc să rerelanseze GTA 5, iar acum, este posibil să fi găsit un indiciu în cel mai recent trailer pentru GTA 5, scrie dexerto.com.

PlayStation Showcase din 9 septembrie a făcut Rockstar să anunțe că portarea de ultimă generație a jocurilor GTA V și GTA Online va fi amânată pentru martie 2022, iar fanii nu au fost fericiți.

Cu jucători care cer un nou joc în loc de o altă excursie la Los Santos, trailerul a fost puternic respins cu 150.000 de dislike-uri și doar 26.000 de like-uri pe YouTube.

Detalii despre GTA 6 în GTA 5? O posibilă scurgere de informaţii intenţionată: o plăcuţă de înmatriculare

Detalii despre GTA 6
Sursa: Rockstar Games

Cu toate acestea, în mijlocul tuturor dislike-urilor, unii jucători au reperat un indiciu potențial îndreptat spre perioada în care va avea loc jocul următor.

Aproximativ 38 de secunde în trailer, există o mașină cu o plăcuță de înmatriculare galbenă pe care scrie: “6ISAL890.” Când este citit într-un anumit fel în engleză, ar putea părea să spună, “6 is a late 90s.” (În 6 sunt 90 – traducere).

Desigur, unii fani au luat imediat acest lucru ca pe un semn că Rockstar spune că GTA 6 are loc la sfârșitul anilor ’90 și nu în zilele noastre moderne. Alții, sunt mai sceptici, dar nu elimină posibilitatea.

Ce spun oamenii de pe Reddit?

“Poate că nu înseamnă nimic, dar să nu credeți că nu sunt atenți la detalii, sunt sigur că înseamnă ceva. Nu pun doar lucruri aleatorii, mai ales când plăcuța de înmatriculare iese în evidență așa cu galbenul”, a notat un utilizator de pe Reddit.

“Credeţi ce vreţi, dar nu cred că este o coincidență, se joacă cu noi cineva de la Rockstar”, a scris un altul.

Au existat o mulţime de leakuri şi zvonuri despre urmtăroul joc din serie. Totuşi, toată lumea pare să fie de acord cu un lucru: jocul va avea loc în Vice City. Acestea fiind spuse, perioada de desfăşurare a acţiunii este încă în dezbatere.

Unii leakeri au susținut că jocul va avea loc în zilele noastre și va avea o monedă în stil Bitcoin, în timp ce alții au sugerat că ar putea fi anii ’80.

GTA 6 nu se va lansa mai devreme de 2025

Ca întotdeauna, nu totul trebuie luat ca atare, dar dacă GTA 6 ajunge să fie stabilit în anii ’90, există o șansă bună ca Rockstar să ne fi dat informaţia în acest fel. Din păcate, se pare că jocul s-ar putea să nu apară până în 2025, așa că vom avea destul de mult timp să așteptăm.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEŞTE ŞI GTA 5 trece de 150 de milioane de vânzări