Cât de sigur este Eneba? Răspunsul

Cât de sigur este Eneba? Răspunsul. Site-urile de vânzare de chei de joc devin din ce în ce mai populare, iar Eneba este un jucător nou pe piaţă.

Esporturi vă prezintă seria de articole „Luna tehnologiei”, zi de zi toată luna septembrie. Pentru pasionații de tehnologie și nu numai, informații utile și interesante, numai pe site-ul nostru.

Cu atât de multe jocuri care se lansează într-un ritm atât de alert, cumpăratul de jocuri noi poate să lase o gaură în portofel. Din fericire, multe companii oferă reduceri pentru jocurile vechi şi noi deopotrivă. Chiar dacă este un jucător nou pe piaţă, Eneba devine un site popular de cumpărat jocuri mai ieftin. Dar cât de sigur este Eneba? Să aflăm răspunsul!

De la lansarea sa oficială în 2018, Eneba s-a dovedit a fi un site legitim pentru cumpărarea codurilor de joc, dar continuă cu prudență. Cu sediul în Kaunas, al doilea oraș ca mărime din Lituania, Eneba este un site web al pieței gri, ceea ce înseamnă că codurile sunt vândute legal, dar vândute în afara permisiunii dezvoltatorului original. În timp ce utilizatorii au avut unele experiențe bune de cumpărare pe Eneba, există o șansă să fii păcălit. Este recomandabil să te uiți la ratingul vânzătorului înainte de a face orice tranzacție.

Ce se găseşte pe Eneba?

Cumpărătorii pot găsi orice, de la jocuri pentru PC la jocuri pentru Xbox, PlayStation și Nintendo și gift carduri. Acestea includ coduri de un singur joc, coduri valutare în joc pentru jocuri populare, cum ar fi FIFA, Apex Legends și Minecraft, PlayStation Plus, Xbox Live, Nintendo eShop și multe altele.

Pentru a-și adăuga legitimitatea, compania colaborează, de asemenea, cu companii de jocuri bine-cunoscute, cum ar fi Konami și Team 17. De asemenea, menține un scor Trustpilot de 4,6 din cinci stele de la utilizatorii care își împărtăşesc experiențele cu Eneba din peste 54.000 de recenzii. Cu Eneba fiind un nou site web, jucătorii s-ar putea simți mai confortabil să cumpere coduri de joc de la GOG și Green Man Gaming.

Dacă ai mai multe întrebări despre achiziționarea unui cod de joc de la Eneba sau ai nelămuriri cu privire la utilizarea site-ului, Eneba are, de asemenea, o pagină extinsă de asistență și întrebări frecvente pentru a răspunde la orice întrebări.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEŞTE ŞI Cât de sigur este G2A? Răspunsul