100fpsgods câștigă Liga Esporturi 2021! A fost Counter-Strike

100fpsgods câștigă Liga Esporturi 2021. A fost Counter-Strike!

În urma unei finale de doar două ore, 100fpsgods încheie prima ediție a Liga Esporturi câștigând premiul cel mare de 100 de euro. S-a luptat, au fost faze, dar ce e sigur: Crybaby au fost învinși detașat.

Echipa Crybaby, calificată după două meciuri grele cu Pistolerii și Titans Wild, n-a reușit să facă mai nimic în finală.

Primul meci

Debutul seriei dintre cele două echipe ne-a dus pe Inferno. Și chiar a fost un infern, pentru Crybaby: au luat o singură rundă tot meciul. 100fpsgods s-au impus într-un meci cu un scor fără precedent în istoria Liga Esporturi: 16-1.

Al doilea meci

Pe harta aleasă de 100fpsgods, Mirage, deși echipa alegătoare a câștigat, nu a mai fost atât de detașat. Crybaby au reușit să obțină scorul de 7-16. Nu e un scor bun, nici pe departe, dar măcar nu au mai fost bătuți cu o singură rundă.

Al treilea meci

100fpsgods au închis finala în stil mare, după ce conduceau cu 8-0 după cele 8 runde, Crybaby au reușit, pe ici, pe colo, să mai ia patru runde. Scorul final al celui de-al treilea meci, pe Vertigo, a fost 16-4.

Astfel, echipa 100fpsgods a câștigat premiul cel mare din Liga Esporturi 2021: 100 de euro. Crybaby pentru locul doi s-au ales și ei cu 30 de euro, iar restul de 20 de euro au fost împărțiți în mod egal celor două echipe clasate pe locurile 3-4: Aerope, Titans Wild.

Audiențe

Finala a fost urmărită în medie de 20 de persoane. Cel mai mare număr de persoane înregistrat pe parcursul transmisiunilor a fost 29.

Liga Esporturi 2022 nu are momentan un interval orar stabilit pentru organizare, dar informația va veni în curând. Toate meciurile din prima ediție pot fi vizionate în sistem VOD pe canalul nostru de YouTube.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI Când începe Liga Esporturi 2021? S-au tras la sorţi meciurile