Surse: Mondialele 2021 vor avea loc în Islanda după succesul MSI

Surse: Mondialele 2021 vor avea loc în Islanda. În urma anunțului că Mondialele 2021 se va desfășura în Europa în loc de China, Riot Games a decis să se bazeze din nou pe Islanda ca locație, au spus surse pentru Dot Esports.

În urmă cu mai puțin de o săptămână, Riot Games a confirmat (în urma unui raport al Upcomer) că Worlds 2021, cel mai mare eveniment al anului în LoL, se va muta din China în Europa din cauza variantei Delta COVID-19. “Restricțiile de călătorie și protocoalele COVID au fost chiar mai aspre În 2021 decât erau în 2020”, potrivit unei declarații oficiale a șefului eSports de la Riot, John Needham.

Surse: Mondialele 2021 vor avea loc în Islanda

În anunțul oficial privind această schimbare a locației, Riot a decis să nu dezvăluie țara europeană care va găzdui Mondialele 2021 din acest an. Dar această țară va fi Islanda, potrivit unor surse apropiate de Dot Esports. Islanda a găzduit deja Mid-Season Invitational, celălalt turneu internațional din acest an, în luna mai.

Riot a dovedit că poate desfășura în siguranță turnee internaționale în plină pandemie, de când Needham a afirmat în anunțul că Mondialele 2020 s-au încheiat cu “zero infectări”. Încă nu există informații dacă va exista un public în sală sau dacă Islanda va fi singurul loc de desfășurare, dar informațiile disponibile sugerează că evenimentul ar funcționa într-un mod similar cu ultimele două turnee, cu un sistem de “bule” și protocoale stricte pentru a evita răspândirea COVID pe cât posibil.

Dot Esports a contactat Riot pentru comentarii, iar aceștia au spus că vor oferi actualizări despre Mondialele 2021 în următoarea săptămână.

Sursa: Dot Esports.

Autor: Patrick Chereji patrick.chereji@esporturi.ro

CITESTE ȘI BREAKING NEWS. Technoblade a fost diagnosticat cu cancer
CITESTE ȘI Tundra Esports câștigă ESL One Fall 2021, meci dificil împotriva PSG.LGD