Serialul Netflix ”Magic: The Gathering” primește un nou scriitor

Serialul Netflix ”Magic: The Gathering” primește un nou scriitor. Frații Russo au fost dați afară de la adaptarea animată a jocului de societate Magic: The Gathering. Jeff Kline o să le ia locul.

Serialul Netflix ”Magic: The Gathering” primește un nou scriitor: Jeff Kline.

Într-un anunț făcut de revista Deadline, Kline va prealua conducerea în echipa de scriitori a serialului. Jeff Kline este cunoscut în industria de desene animate pentru serialul-fenomen ”Transformers: Prime” și alte animații pentru Hasbro.

Serialul a fost anunțat pentru prima dată în 2019, cu Anthony și Joe Russo, cunoscuți pentru poveștile din Universul Cinematic Marvel. Frații Russo au părăsit producția devreme din cauza unor concepții diferite asupra poveștii, mai menționează sursa citată.

Kline l-a adus și pe Steve Melching în calitate de producător executiv. Acesta a lucrat la ”Războiul stelelor: Războiul clonelor”. Alte nume includ Audu Paden drept regizor supervizor și scriitorii Nicole Dubuc, Russel Sommer, Dan Frey și Taneka Stotts.

Dubuc a lucrat la „Tinerii justițiari” din 2010 până în 2019, iar Stotts a lucrat la Cartoon Network pentru „Steven Univers” și „Craig of the Creek”.

Animația personajelor va fi făcută de Snowball Studios, firmă care a lucrat la animația desenului animat „Muppet Babies” și la o mulțime de reclame.

Universul Magic.

Această serie animată aduce laolaltă mai multe proiecte Magic, care au ca scop crearea unui univers dincolo de jocul de cărți. Cartea „Magic: The Gathering: Planes of the Multiverse: A Visual History” se lansează pe 24 august. Autorul, Jay Annelli, alături de echipa sa de artiști au creat această carte ca pe un ghid pentru lumea Magic.

Autor: Matei Dașu matei.dasu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI Cum se folosește Vigilance în Magic: The Gathering?
CITEȘTE ȘI Landuri basic dezvăluite pentru Innistrad: Midnight Hunt