Landuri basic dezvăluite pentru Innistrad: Midnight Hunt

Landuri basic dezvăluite pentru Innistrad: Midnight Hunt. Cum arată noile cărţi care se vor lansa pe 24 septembrie, odată cu IMH?

Un set complet de landuri alb-negru Magic: The Gathering a fost dezvăluit astăzi de către Wizards of the Coast pentru viitorul set Innistrad: Midnight Hunt, care conține un tratament special pentru culoarea landului și simbolul său mana.

Design-ul landurilor basic a evoluat continuu în ultimii ani, de la imaginea extinsă completă la flavor text. Innistrad: Midnight Hunt (IMH) va introduce landuri basic alb-negru. Anumite landuri Eternal Night au un tratament de foil peste benzile subțiri și simbolul mana.

Landuri basic dezvăluite pentru Innistrad: Midnight Hunt

Sursa: WotC

Landurile Eternal Night sunt în Draft și Boostere, unul în fiecare pachet. O versiune foil de landuri basic va fi lansată prin intermediul collector boosterelor. Bundle-urile IMH vor conține, de asemenea, un land Eternal Night în fiecare booster.

Viitorul set IMH din Magic va conține mecanici care revin la formatul Standard, împreună cu altele noi. Alături de noul set pentru Standard, plasneswalkerul Wrenn se întoarce prin cartea “Wrenn and Seven”. Noii jucători se pot aștepta, de asemenea, la noi cărți cu potenţial pentru Standard din IMH, deoarece setul se lansează odată cu rotația Standard 2021.

Există două seturi MTG în total, cu IMH lansat la nivel global pe 24 septembrie. Programat pentru a fi lansat pe 19 noiembrie este Innistrad: Crimson Vow. Vârcolacii sunt principalul obiectiv al IMH, iar vampirii se află în Crimson Vow, cu întoarcerea lui Sorin.

Autor: Matei Daşu matei.dasu@esporturi.ro

CITEŞTE ŞI Când se lansează MTG Innistrad: Midnight Hunt?