Fnatic Rising câștigă împotriva NAVI Junior pentru ultimul loc la Liga Academiilor WePlay

Fnatic Rising câștigă împotriva NAVI Junior pentru ultimul loc la Liga Academiilor WePlay. Turneul final se joacă la Kiev.

Fnatic Rising câștigă împotriva NAVI Junior

Fnatic Rising și-au câștigat biletul la turneul final Liga Academiilor WePLay Sezonul 1, devenind a patra și ultima echipă care să primească o șansă la o parte din fondul de premii de 88,000$. Turneul final se joacă la Kiev între 27 și 29 august. Acolo, se vor întâlni cu mouz NXT, Young Ninjas și BIG Academy, cele mai bune trei echipe din grupe.

Pentru a-și asigura locul, fnatic Rising a trebuit să depășească NAVI Junior, o echipă cu care au mai jucat în faza grupelor, în seria finală a preliminariilor după ce au învins VP. Virtus.pro Prodigy a eliminat pe Astralis Talent, iar cvintetul rusesc a fost la rândul său eliminat de Ilya “m0NESY” Osipov și prietenii, înainte de ultimul meci al preliminariilor.

Desfășurarea seriei

Ultimul meci de preliminarii a început pe Overpass, alegerea lui Fnatic Rising, și echipa internațională a fost cea care a intrat pe val ca atacatori, pierzând numai trei runde înainte de pauză.

m0NESY și Eugene “Aunkere” Karyat, de departe cei mai mari creatori de faze ai NAVI Junior de pe această hartă, au reușit să-și facă fragurile mult mai de impact pe partea teroristă, deoarece și-au ajutat echipa să readucă Overpass-ul la un incredibil de aproape 12-14, dar Iulian “regali” Harjău și prietenii au găsit răspunsul în apărare pentru a închide harta cu 16-12.

NAVI Junior apoi a pierdut primele trei runde, fiind 0-3 pe Ancient, o hartă care a fost considerată un pick de pedeapsă de către ei, deși au recuperat rapid, ajungând 8-3 pe atac. fnatic Rising nu s-a lăsat, închizând prima jumătate cu 6-9, lăsând harta larg deschisă pentru repriza a doua.

Echipa internațională a câștigat runda de pistoale pentru a câștigă teren pe tabela de marcaj, ajungând la egalitate 9-9, după care au câștigat runde alternativ, până la 14-12 pentru fnatic Rising. După mai multe rush-uri în B cu pistoale au ajuns să aibă punct meci, și în cele din urmă s-au calificat cu 16-13 în turneul final jucat la Kiev.

Statistici jucători

Fnatic Rising câștigă împotriva NAVI Junior.
Sursa: HLTV

Cele patru echipe care vor concura în finala Ligii Academiilor WePlay Sezonul 1 sunt:

Europe mouz NXT
Sweden Young Ninjas
Germany BIG Academy
Europe fnatic Rising

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI Liga Esporturi 2021. Când încep calificările?