Fii eroul revoluției noastre!

Fii eroul revoluției noastre! Căutăm editori voluntari care să scrie despre CS:GO, MTG, Dota 2, Apex Legends, Starcraft și orice alt esport!

Fii eroul revoluției noastre!

La Esporturi, misiunea noastră a fost de la început să facem o revoluție în România când vine vorba de sporturi electronice. Vrem să promovăm jocurile video drept carieră în ţara noastră, unde sunt foarte mulţi gameri talentaţi şi unde, mulţumită infrastructurii de internet, acest lucru este mai mult decât posibil. Trebuie să se întâmple!

Cerințe?

La Esporturi calitatea este prioritate absolută. Căutăm pe cineva cu minte creativă și care să știe cât mai multe despre domeniul în care vrea să scrie. Ne dorim o persoană deschisă, amuzantă, dar în același timp și serioasă, dornică să învețe și nu în ultimul rând, o persoană cu care să ne placă să lucrăm.

Ce primesc dacă mă implic?

Contribuția va fi apreciată de toți cititorii și de întreaga actuală redacție. Începuturile sunt mereu cele mai frumoase, iar despre cel în jurnalism nu putem spune altceva. Contribuția poate fi privită ca o primă ușă deschisă în lumea jurnalismului.

Voi trebui să postez regulat?

Nu, dar dacă postați regulat vom aprecia și mai mult! Fiind muncă voluntară și neplătită, nu se cuvine să cerem un program de postare pentru editorii voluntari.

Trebuie să am cunoștițnte avansate în IT?

Nici pe de parte! Interfața în care veți scrie articole este extrem de simplă, foarte asemănătoare cu Microsoft Office. Dar dacă totuși nu vă place, puteți folosi Microsoft Office și să copiați ulterior textul în interfața de scriere.

Fii eroul revoluției noastre!
Interfața de scriere, © WordPress

Te-ai decis? Hai în echipă și fii eroul revoluției noastre! Trimite-ne un e-mail la contact@esporturi.ro cu detalii despre tine, cu jocul sau jocurile despre care vrei să scrii și promitem să răspundem tuturor e-mailurilor!

Nu uita că dacă vrei să scrii despre un joc pe care nu l-am acoperit în trecut, poți face asta și te felicităm pentru inițiativă!

Dacă vrei să fii următorul mare jurnalist de sporturi electronice, contactează-ne și ajută-ne în misiunea noastră de a revoluționa esporturile în România, prin site-ul www.esporturi.ro.

Autor: Redacția contact@esporturi.ro