Callout-urile de pe Inferno. Cum se numesc poziţiile?

Callout-urile de pe Inferno. Cum se numesc poziţiile? Dacă doriţi să creşteţi în rang pe CS:GO, veţi avea nevoie de aim decent. Deși este potențial una dintre cele mai importante abilități din joc, nu este singurul aspect pe care va trebui să-l stăpâniţi pentru a ajunge în vârf.

CS:GO este un joc de echipă, iar abilitățile decente de comunicare nu numai că vă vor aduce beneficii, dar și echipa dumneavoastră o va aprecia. Când vă împărțiți harta cu echipa dvs., veți fi, în esență, ochii celorlalți coechipieri din zona curentă și va trebui să îi actualizați cu toate informațiile vitale pe care le întâlniți. Acest lucru necesită cunoașterea hărții pe care jucați.

Fiecare hartă CS:GO are un set de callout-uri pe care majoritatea jucătorilor veterani le cunosc. Chiar dacă jucați doar o mână de hărți, cunoașterea tuturor denumirilor poziţiilor pentru ele va fi esențială pentru deblocarea adevăratului potențial al echipei dvs.

Inferno este una dintre hărțile iconice ale jocului. Are două zone de mijloc, ceea ce este oarecum rar.

Callout-urile de pe Inferno

Callout-urile de pe Inferno
Sursa: Dmarket

Unele dintre aceste denumiri pot părea amuzante sau ridicole, dar ele sunt parte din istoria Counter-Strike şi majoritatea sunt vechi de mai bine de un deceniu. Pe măsură ce vă deplasați pe hartă, unele dintre aceste explicații vor apărea sub minimap, în timp ce altele nu. Acest lucru se datorează în principal faptului că unele părți ale hărții au fost numite după anumite obiecte sau alte elemente din joc.

Pe măsură ce memorați și vă obișnuiți cu callout-urile unei hărți, ar trebui să treceți la alta pentru a vă mări arsenalul. Cunoașterea denumirilor poziţiilor mai multor hărți nu vă poate face decât bine pe termen lung, mai ales dacă aveți în vedere și o carieră competitivă în CS:GO. Nimeni nu vrea să fie acel jucător care începe brusc să facă callout-uri pe care nimeni altcineva nu le înțelege în echipa lor până la urmă.

Sursa: Dot Esports.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEŞTE ŞI Callout-urile de pe Mirage. Cum se numesc pozițiile?