BREAKING NEWS. Technoblade a fost diagnosticat cu cancer

Creatorul de conținut de Minecraft Technoblade a fost diagnosticat cu cancer. Acesta a anunțat că pauza de câteva săptămâni de la postat a fost din cauza diagnosticului său de cancer.

În cel mai recent video al său, Technoblade a confirmat că a fost diagnosticat cu cancer pe 2 august, după ce a fost la doctor în urma unor dureri la brațul său drept. La sfârșitul lunii iulie, creatorul de conținut de 22 de ani a început să simtă dureri la brațul drept. După ce s-a odihnit câteva zile, gândindu-se că îl doare mâna de la prea multă joacă, a început să îl doară și umărul, așa că a decis să meargă la doctor.

Technoblade a fost diagnosticat cu cancer

Consultația sa la doctor a constat în mai multe teste și radiografii, în urma cărora s-a constatat că durerile provin de la o tumoare. Acesta a început tratamentul prin chimioterapie, care din spusele lui decurge bine. Totuși, acesta nu a mai avut energie aproape deloc.

„Primele zile au fost ușoare”, a spus Technoblade. „Mă gândeam că va fi super simplu, dar apoi mi-a scăzut nivelul de energie la zero. Îmi este foarte dificil să descriu cât de obosit eram.”

”Va juca folosindu-se de picioare, ca să aibă și adversarii o șansă”

În videoclipul lui, Technoblade nu pare afectat de veste, glumind că le-a spus doctorilor să-i taie brațul, că a câștigat suficiente competiții de Minecraft și că acum va juca cu picioarele, ca să aibă o șansă și adversarii. Acesta a mai spus că va produce în continuare conținut pentru urmăritorii săi.

„După diagnostic, am dat o mulțime de telefoane chiar și celor mai îndepărtate rude, ca să-i informez despre situație” a mai spus acesta. „Dar trebuie să recunosc, vestea a fost primită cel mai greu de firma de asigurări de viață.”

Acesta și-a mai îndemnat abonații să poarte în continuare mască și să se vaccineze anti-Covid dacă au această posibilitate, pentru că el acum este imunocompromis și oricine în aceeași situație cu el este mult mai expus bolii. Totuși, i-a îndemnat să se informeze vehement despre această decizie, mai întâi, și să nu ia pur și simplu, fără să gândească ei, sfatul unui creator de conținut.

Comunitatea de Minecraft îl susține deja cu tot ce se poate, trimițându-i mesaje de bine. De asemenea, pe Twitter, hashtag-ul #technosupport este în tendințe.

„Technoblade nu moare niciodată!”

După cum a scris cineva într-un comentariu, acesta a câștigat de patru ori competiția esportivă Minecraft Monday, de două ori Minecraft Championship (MCC) și are o mulțime de alte recorduri mondiale în diferite moduri de joc de Minecraft, așa că poate garantat să învingă cancerul!

„Technoblade învinge orice provocare cu un zâmbet pe față” a scris Lapis Goblin, autorul comentariului. „O să învingă garantat cancerul! Technoblade nu moare niciodată!”.

Technoblade va continua postarea de conținut pe YouTube în timpul tratamentului, pentru că îi place ceea ce face și este „una dintre cele mai sigure și distractive” activități pe care le poate face acum.

Sursa: Dot Esports.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro