Starter Kitul MTG Arena 2021 va fi lansat în august

Starter Kitul MTG Arena 2021 va fi lansat în august. Acesta va conţine două deckuri preconstruite cu 60 de cărţi şi un ghid de joc.

Starter Kitul MTG Arena 2021 va fi lansat în august

Kitul MTG Arena Starter 2021 va conține două pachete cu cărți din formatul standard. Produsul este similar cu cele de dinaintea sa, el conținând 2 deckuri preconstruite de tip duel, echilibrate pentru a fi jucate între ele, scrie dotesports.com.

Programat să fie lansat pe 6 august, MTG Arena 2021 Starter Kit va fi disponibil pentru cumpărare la Wizard Play Network (WPN) și în magazinele fizice. Numele celor 2 Deckuri sunt Cyclone Summoner și Dragonsguard Elite.

Acesta este conținutul de bază al kitului de start Magic Arena 2021, potrivit sirsei citate.

  • Două deckuri preconstruite standard-legale cu 60 de cărți
  • carte foil în Cyclone Summoner și Dragonsguard Elite
  • Un ghid de jucat
  • Două cutii de depozitare a deckurilor MTG
  • Un cod MTG Arena care deblochează ambele deckuri pentru 2 persoane

Niciun preț oficial nu a fost pus pe site-ul WotC. Core Set 2021 Arena Starter Kit care a fost lansat în 2020 are prețul de 11.44$ pe Amazon, deci ne putem aștepta la un preț asemănător, poate chiar mai mic pentru cel de anul acesta. WotC tipărește Kitul de pornire Arena 2021 în opt limbi: engleză, germană, franceză, italiană, japoneză, portugheză, rusă și spaniolă.

Deckurile preconstruite Cyclone Summoner și Dragonsguard Elite sunt concepute atât pentru jucători noi sau mai vechi. Cu codul digital MTG Arena, te poți juca cu prietenii la orice masă sau online.

Autor: Matei Daşu matei.dasu@esporturi.ro

CITEŞTE ŞI Modul de joc de Commander