Reatz pleacă de la AGO

Reatz pleacă de la AGO. Astfel, echipa poloneză se întoarce la un lot de 5 persoane, condus de antrenorul Mikołaj “⁠miNirox⁠” Michałków.

Paweł “reatz” Jańczak a plecat de la AGO ca urmare a deciziei sale de a nu prelungi contractul cu organizația, au anunțat polonezii pe site-ul lor, citați de HLTV.

Eryk “leman” Kocęba este de așteptat să devină un membru cu drepturi depline al echipei mergând mai departe, după ce el și Reatz jucau alternativ meciurile oficiale, amândoi făcând parte din lotul extins (rezerve).

Spre începutul anului, Leman s-a retras din lot după ce AGO a suferit o revizuire cu trei noi semnături, dar jucătorul de 24 de ani a fost reintrodus încet în lot de la sfârșitul lunii aprilie și a fost văzut cel mai recent jucând pe majoritatea hărților în locul lui Reatz, cu excepția Ancient și Nuke.

reatz părăsește echipa poloneză după un mandat de șase luni cu organizația, fiind achiziționat de AGO de la Illuminar la începutul anului. El a ajutat echipa condusă de Damian “Furlan” Kislowski să revină în top 30, unele dintre cele mai notabile realizări ale lor în 2021 fiind: câștigarea locului doi la Snow Sweet Snow 2 în martie și la ESEA Premier Season 37 Europe săptămâna trecută, împreună cu un titlu ESL Polish Championship Spring, obținut între timp.

Plecarea jucătorului de 26 de ani lasă echipa AGO cu următorul prim cinci:

Poland Karol “⁠rallen⁠” Rodowicz
Poland Damian “⁠Furlan⁠” Kislowski
Poland Michał “⁠snatchie⁠” Rudzki
Poland Maciej “⁠F1KU⁠” Miklas
Poland Eryk “⁠leman⁠” Kocęba

Poland Mikołaj “⁠miNirox⁠” Michałków (antrenor)

Reatz pleacă de la AGO.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI AUDIENŢE. Romanian Esports League, cifre modeste.
CITEȘTE ȘI Surse: Zonic pleacă de la Astralis odată cu terminarea contractului