NAVI este noua campioană mondială după victoria din Köln

NAVI este noua campioană mondială. Echipa din CSI se duce în pauza de o lună ca fiind cea mai bună echipă din lume, trecând de Gambit.

NAVI este noua campioană mondială

Natus Vincere au împins Gambit, reușind astfel să devină echipa nr. 1 în lume, mulțumită unei performanțe excelente la IEM Cologne, aceștia câștigând turneul, scrie HLTV.org.

Echipa lui Vladislav ”nafany” Gorshkov a căzut pe locul 2 în clasament, după ce l-au condus 14 săptămâni. Aceștia au terminat pe locul 5-6 în primul LAN internațional din martie 2020 în coace, nereușind să intre în pauza de o lună pe locul întâi.

Aceasta este a patra oară când Natus Vincere sunt pe locul 1 mondial. Aceștia au mai reușit performanța în 2016, 2020 și la început de 2021. Totuși, fiecare perioadă în care au fost pe locul 1 a fost foarte scurtă, totalul fiind de 19 săptămâni, cu 5 mai multe decât a reușit Gambit doar anul acesta.

NAVI vor putea arăta că sunt cei mai buni la ESL Pro League Sezonul 14

Aleksandr ”s1mple” Kostyliev și coechipierii săi vor avea posibilitatea de a arăta tuturor că sunt cu adevărat cea mai bună echipă din lume la puțin timp după terminarea pauzei de o lună, aceștia participând la ESL Pro League Sezonul 14 în August și Septembrie. În același eveniment, echipa CSI ar putea scrie istorie fiind a treia echipă din lume care să câștige un titlu de Mare Șlem Intel.

În același clasament mondial, Astralis, VP, FaZe au reușit să mai avanseze puțin, calificându-se în playoff. Între timp, Heroic, NIP, Vitality, mousesports și OG au căzut câteva poziții.

NAVI este noua campioană mondială.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI Fnatic au devzăluit lotul academiei
CITEȘTE ȘI LIVE UPDATE. Liga Academiilor WePlay
CITEȘTE ȘI REZULTATE. Playoff IEM Cologne 2021
CITEȘTE ȘI Complexity și antrenorul lor keita se despart