KEi se retrage din lotul activ al Anonymo

KEi se retrage din lotul activ al Anonymo. Echipa poloneză va căuta un înlocuitor în curând.

Kamil “KEi” Pietkun a anunțat că viitorul său este în aer după ce a cerut să fie mutat pe banca echipei Anonymo. Într-o postare pe Twitlonger, jucătorul polonez a explicat că a ales să se retragă din echipă din cauza unei “percepții diferite asupra anumitor aspecte”.

KEi se află în lotul Anonymo din ianuarie, când s-a alăturat organizației alături de Kacper “Kylar” Walukiewicz, Wiktor “mynio” Kruk și campionul EMS One Katowice din 2014, Janusz “Snax” Pogorzelski.

Echipa poloneză, care mai târziu l-a luat permanent pe Paweł “nevinovat” Mocek, a participat şi la Flashpoint 3 prin calificările deschise și chiar a luat bătut NIP în prima rundă a turneului Regional Major Ranking înainte ca harta finală a acelei serii să fie reluată din cauza problemelor de conectare cu care s-a confruntat echipa suedeză de-a lungul jocurilor.

Dar Anonymo, care a sfârșit prin a pierde reluarea și a termina turneul RMR pe locul 12, nu a reușit să reproducă aceeași formă în următoarele turnee. Echipa poloneză va trebui să joace la ESEA Premier Relegation după ce a terminat sezonul 37 pe locul 15-16 și a trebuit să se mulțumească cu un loc 9-12 în Spring Sweet Spring 3 după ce a pierdut în fața 1WIN în prima rundă a playoff-ului.

Ce spun coechipierii lui?

“KEi pur și simplu nu s-a mai simțit confortabil în echipă, are o viziune a jocului care este ușor diferită de cea a echipei”, a declarat Mynio pentru HLTV.org. “Nu există tensiune între noi sau ceva de genul, cu toții i-am acceptat decizia și suntem încă buni prieteni”.

“Nu suntem siguri încă de un înlocuitor. Vom încerca nişte jucători în curând și probabil că nimic nu va fi oficial până când nu avem din nou cinci jucători” a mai declarat acesta, conform sursei citate.

Lotul Anonymo acum:

Janusz “⁠Snax⁠” Pogorzelski.
Kacper “⁠Kylar⁠” Walukiewicz.
Wiktor “⁠mynio⁠” Kruk.
Paweł “⁠innocent⁠” Mocek.

Adrian “⁠imd⁠” Pieper (antrenor).

Kamil “⁠KEi⁠” Pietkun (pe bancă).

KEi se retrage din lotul activ al Anonymo.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEŞTE ŞI ESL confirmă că IEM Cologne 2021 va fi LAN.