Izako Boars termină revizuirea

Izako Boars termină revizuirea. Organizația poloneză i-a achiziționat pe Arek “Vegi” Nawojski și Karol “Enzo” Lasota, scrie HLTV.org, făcând trei schimbări de lot în decurs de o lună.

Izako Boars a anunțat semnarea contractului cu Vegi, în vârstă de 21 de ani, și Enzo, în vârstă de 23 de ani, astfel definitivându-și lotul după o perioadă de incertitudine. Duo-ul vine după ce Hubert “Szejn” Światły și Kamil “siuhy” Szkaradek au făcut trecerea la echipa academiei mousesports, iar Michał “mono” Gabszewicz a fost considerat surplus în raport cu cerințele echipei.

Vegi și Enzo se alătură unei alte semnări recente de contract, cea a lui Paweł “byali” Bieliński, despre care Esporturi a scris AICI, formând un nou look Izako Boars al cărui membru cel mai longeviv este acum Mateusz “TOAO” Zawistowski. Ambii nou-veniți nu au făcut parte dintr-un lot al altei echipe chiar înainte de semnare, Vegi încheindu-și scurta perioadă cu PACT în aprilie, în timp ce Enzo a fost văzut jucând doar cu echipa mix Los Kogutos în acest an.

În ceea ce privește rezultatele recente, Izako Boars a intrat în top 50 al clasamentului mondial de două ori în 2021 și a câștigat ESEA Advanced S36 în aprilie, dar nu a reușit să construiască pe această bază. Cursul lor la ESEA Premier S37 a fost un eșec, deoarece au reușit doar o victorie în grupe – o victorie implicită asupra Sinners – iar polonezii nu au lăsat nicio amprentă în alte turnee online.

Izako Boars, clasați pe locul 101 în lume, au fost chemați la ESEA Advanced pentru sezonul viitor și speră că un amestec de tineri și jucători experimentați îi poate aduce înapoi pe drumul cel bun.

Lotul Izako Boars:

Poland Paweł “⁠byali⁠” Bieliński.
Poland Mateusz “⁠TOAO⁠” Zawistowski.
Poland Daniel “⁠STOMP⁠” Płomiński.
Poland Arek “⁠Vegi⁠” Nawojski.
Poland Karol “⁠Enzo⁠” Lasota.

Poland Bartosz “⁠Hyper⁠” Wolny (antrenor).

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI Byali se alătură Izako Boars