IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 9 iulie

IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE 9 iulie.

Esporturi vă prezintă o serie de articole zilnice, de luni până vineri, în care explorăm istoria Counter-Strike: „Ieri și azi în Counter-Strike”.

CPL Summer 2006

 Anul era 2006, iar în orașul american Grapevine era organizat concursul de CS 1.6, CPL Summer. În marea finală s-au întâlnit echipele compLexity Gaming și ALTERNATE aTTaX, iar scorul dintre acestea a fost de  2-0 în favoarea echipei compLexity, care a plecat acasă cu un premiu în valoare de 40.000 de dolari.

ESL One: Cologne 2017

În data de 9 iulie, concursul ESL One: Cologne 2017  își găsea echipa câștigătoare, aceasta fiind SK Gaming. Echipa formată din brazilieni a organizației germane a reușit să câștige cu scorul de 3-0 în fața americanilor de la Coud9. Printre echipele care au participat s-au numărat FaZe Clan, Fnatic, G2, Na’Vi, NiP, Virtus.pro, TYLOO, Team Liquid, Heroic, North, Space Soldiers și OpTic Gaming. 

Victoria brazilienilor nu a venit însă fără controverse, scria Dot Esports la acea vreme. Aceștia au discutat tactici pe chatul din joc în timpul unei pauze tehnice invocată tot de ei, lucru care nu este permis. Astfel, adminii au anunțat că o parte din premiul cel mare de 100.000$, va fi redistribuit celorlalte echipe.

Ziua lui GuardiaN

De asemenea, pe data de 9 iulie 1991 s-a născut celebrul AWPer GuardiaN. Acesta și-a petrecut o bună perioadă din carieră la Natus Vincere, iar recent li s-a alăturat celor de la Trident Clan.

Revino în fiecare zi, de luni până vineri, pe www.esporturi.ro pentru a citi depsre cele mai interesante momente din istoria Counter-Strike!

IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE 9 iulie.

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 8 iulie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 7 iulie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 6 iulie
CITEȘTE ȘI IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 5 iulie
CITEȘTE ȘI IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 3 iulie