IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 7 iulie

IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE 7 iulie.

Esporturi vă prezintă o serie de articole zilnice, de luni până vineri, în care explorăm istoria Counter-Strike: „Ieri și azi în Counter-Strike”.

Ziua de 7 iulie este o zi bogată în istoria Counter-Strike, fiind marcată de 4 turnee. În ordine cronologică, primul dintre ele a avut loc în anul 2002 sub numele “LAN Arena 7”, un turneu de CS 1.6 câștigat de mTw cu scorul de 13-9 în fața echipei 2easy.

În anul 2013, NiP a reușit să câștige turneul StarLadder StarSeries VI organizat în orașul Kiev. La acest turneu au participat doar Ninjas in Pyjamas, Natus Vincere, Virtus.pro si Ecs Gaming, iar finala a fost duelul dintre NiP (formată din GeT_RiGhT, f0rest, friberg, Xizt și Fifflaren) și Na’Vi (alcătuită din starix, ceh9, Zeus, Edward si markeloff). 

Cel de-al treilea concurs disputat în această zi este 99Damage Masters, ediția a doua. La acest turneu au concurat echipele SK Gaming, 1337, Team Dignitas, HellRaisers, mousesports, PENTA Sports, x6tence, nEophyte.Fu, dintre care doar Team Dignitas și echipa 1337 au ajuns să se înfrunte în finală. Scorul final a fost în favoarea danezilor de la Dignitas, care au primit și un premiu în valoare de 10.000$ din totalul de 20.000$ alocați turneului.

Cea mai recentă competiție care s-a încheiat pe data de 7 iulie a fost ESL One Cologne 2019. După faza grupelor, NiP, Na’Vi, NRG Esports și Team Vitality s-au înfruntat în sferturile de finală, iar Team Liquid si Astralis, după ce și-au câștigat fiecare propria grupă, au participat in semifinale impotriva Na’Vi, respectiv Team Vitality. În marea finală, echipa nord-americană a reușit să învingă lotul Vitality, condus de ZywOo, care a primit și titlul de MVP al turneului, cu scorul 3-1, astfel câștigând premiul de 125.000 de dolari.

Revino în fiecare zi, de luni până vineri, pe www.esporturi.ro pentru a citi depsre cele mai interesante momente din istoria Counter-Strike!

IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE 7 iulie.

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 6 iulie
CITEȘTE ȘI IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 5 iulie
CITEȘTE ȘI IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 3 iulie
CITEŞTE ŞI IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 2 iulie
CITEȘTE ȘI IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 1 iulie