IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 6 iulie

IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE 6 iulie.

Esporturi vă prezintă o serie de articole zilnice, de luni până vineri, în care explorăm istoria Counter-Strike: „Ieri și azi în Counter-Strike”.

În ziua de 6 iulie 2014 a fost câştigată finala concursului american Iron Gaming Season 1 de către Ninjas în Pyjamas. Friberg, Get_RiGhT, Fifflaren, Xizt şi f0rest i-au întâlnit pe cei de la Natus Vincere cu lotul său format din Zeus, starix, seized, GuardiaN şi Edward şi au reuşit să îi învingă cu scorul de 2-0.

Ca urmare a victoriei, NiP au fost premiaţi cu 10.000 de dolari din totalul de 13.000$ alocaţi pentru premiere.

Tot în această zi, dar cu 13 ani în urmă, în 2008, a avut loc turneul de 1.6 intitulat “Cupa Mondială de Sporturi Electronice” din Paris. Acest turneu a fost împărţit în turneul de echipe masculine şi de echipe feminine. Acestea au fost câştigate de mTW, respectiv Les Seules.

Fiind un turneu de CS 1.6 din anul 2008, s-a jucat pe câte o singură hartă, astfel scorul final dintre Fnatic şi mTw a fost de 16-6, în timp ce la divizia feminină a fost de 16-12. În plus, şi premiile au fost mai mici, însumând 37.500 dolari.

Revino în fiecare zi, de luni până vineri, pe www.esporturi.ro pentru a citi depsre cele mai interesante momente din istoria Counter-Strike!
IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE 6 iulie.

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 5 iulie
CITEȘTE ȘI IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 3 iulie
CITEŞTE ŞI IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 2 iulie
CITEȘTE ȘI IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 1 iulie