IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 5 iulie

IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE 5 iulie.

Esporturi vă prezintă o serie de articole zilnice, de luni până vineri, în care explorăm istoria Counter-Strike: „Ieri și azi în Counter-Strike”.

Ziua de 5 iulie a fost marcată de victoria echipei Fnatic în anul 2015 a turneului ESL ESEA Pro League Season 1 in fata echipei Cloud9. Finala a constat într-un best of 5 și s-a încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea echipei suedeze.

Premiul cel mare a fost în valoare de 100,000 de dolari americani din fondul total de 250,000$. Printre echipele care au participat la acest turneu se numără Virtus Pro, Team EnVyUs si Luminosity Gaming.

Totodata, în această zi au fost câştigate diviziile pentru America de Nord și Europa ale concursului cs_summit 6 de către Evil Geniuses, respectiv BIG. Aceste competiții au avut loc în premieră în mediul online din cauza pandemiei. 

În cadrul competiției din America de Nord au fost invitate echipele Team Liquid, 100 Thieves (actualii EXTREMUM), Gen.G Esports, Evil Geniuses, Furia Esports (care a fost invitată şi la Spring Sweet Spring 2021, după cum Esporturi a scris AICI). 

In cadrul diviziei Europene nicio echipa nu a fost invitată, dar printre participanţi se găsesc nume mari precum G2, FaZe, NiP, Vitality, OG şi Fnatic.

Revino în fiecare zi, de luni până vineri, pe www.esporturi.ro pentru a citi depsre cele mai interesante momente din istoria Counter-Strike!

IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE 5 iulie.

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 3 iulie
CITEŞTE ŞI IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 2 iulie
CITEȘTE ȘI IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 1 iulie