IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 3 iulie

IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE 3 iulie.

Esporturi vă prezintă o serie de articole zilnice, de luni până vineri, în care explorăm istoria Counter-Strike: „Ieri și azi în Counter-Strike”.

Ziua de astăzi, 3 iulie, a fost marcată în istoria Counter-Strike prin victoria TYLOO în competiţia K1 Legaue 2012, prima ediţie, scrie Liquipedia.

În competiţie au participat echipele TYLOO, ETeng, NEW4 şi MI5, toate de origine chineză. Singura echipă care încă mai este prezentă în scena Counter-Strike de acum este TYLOO, cu lotul format din somebody, Attacker, Summer, DANK1NG şi SLOWLY, antrenată fiind de LiKan “ryk” Luo.

Fondul de premii a fost de aproximativ 28,000 de dolari americani. Primul loc a fost câştigat de TYLOO, urmaţi fiind de NEW4 şi ETeng pe locurile 2 şi 3 respectiv.

În semifinale, TYLOO a bătut ETeng cu 2-0, câştigând seria şi ajungând în finală. NEW4 s-au duelat cu MI5, câştigând tot cu 2-0 seria.

Revino în fiecare zi, de luni până vineri, pe www.esporturi.ro pentru a citi depsre cele mai interesante momente din istoria Counter-Strike!

IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE 3 iulie.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEŞTE ŞI IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 2 iulie
CITEȘTE ȘI IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 1 iulie