IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 26 iulie

IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE 26 iulie.

Esporturi vă prezintă o serie de articole zilnice, de luni până vineri, în care explorăm istoria Counter-Strike: „Ieri și azi în Counter-Strike”.

The eXperience 2008 & GameGune 2008

În anul 2008 au avut loc două competiții importante. Acestea au fost The eXperience 2008 și GameGune 2008. Primul dintre acestea a fost organizat în Danemarca, a avut un premiu total 

În valoare de 12.900€ și a fost câștigat de Epsilon eSports. GameGune a fost organizat în Spania a avut un premiu total în valoare de 22.500€ și a fost câștigat de mibr.

GameGune 2009

Anul 2009 a văzut și el GameGune care a fost organizat tot în Spania și a fost câștigat de mousesports. Aceștia au primit și marele premiu în valoare de 12.000€. La acest concurs au participat 22 de echipe, printre care și Team Dignitas, ECS Gaming, Virtus.pro și mousesports.

CEVO Season 7: Professional

În anul 2015 a avut loc concursul CEVO Professional S7 în orașul Columbus. La el au participat 3 echipe europene: Virtus.pro, mousesports și Natus Vincere și 5 echipe americane: Cloud9, Luminosity Gaming, Team Liquid, Tempo Storm și Counter Logic Gaming. Inițial la concurs trebuiau sa fie prezente Fnatic, Team EnVyUs si Ninjas in Pyjamas, dar acestea nu s-au putut prezenta și au fost înlocuite.

În finală Na`Vi au fost învinși de cei de la V.pro. Scorul final a fost de 3-1, iar echipa poloneză a primit marele premiu în valoare de  30.000$.

IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE 26 iulie.
sursa Liquipedia

Revino în fiecare zi, de luni până vineri, pe www.esporturi.ro pentru a citi depsre cele mai interesante momente din istoria Counter-Strike!

IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE 26 iulie.

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 23 iulie
CITEȘTE ȘI IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 22 iulie
CITEȘTE ȘI IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 21 iulie
CITEȘTE ȘI IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 20 iulie
CITEȘTE ȘI IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 16 iulie