IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 21 iulie

IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE 21 iulie.

Esporturi vă prezintă o serie de articole zilnice, de luni până vineri, în care explorăm istoria Counter-Strike: „Ieri și azi în Counter-Strike”.

Intel Extreme Masters Season XIV – Chicago

Pe data de 21 iulie 2019 a fost decisă finala concursului IEM Season XIV – Chicago. În finală Team Liquid a câștigat cu 3-0 în fața echipei ENCE și a primit marele premiu care valora 125.000$. Pe lângă aceste echipe, la acest concurs au mai participat și MIBR, Renegades, Team Envy, G2 Esports, Team Vitality și Heroic.

Americas & Europe Minor Championships – Berlin 2019

Simultan cu IEM Chicago s-au organizat 2 campionate minore care au avut rolul de a califica 4 echipe pentru campionatul major care a avut loc în acel an. Din concursul dedicat continentelor americane, cele două echipe calificate au fost NRG Esports și FURIA Esports. În tipn ce în cadrul concursului european, au reușit să treacă mai departe echipele mousesports și CR4ZY. 

Fondul de premii pentru competiții a fost de 100.000$ și împărțit egal între cele două diviziii regionale. Locurile întâi au câștigat 30.000$ fiecare, iar locurile doi câte 15.000$.

blank

Revino în fiecare zi, de luni până vineri, pe www.esporturi.ro pentru a citi depsre cele mai interesante momente din istoria Counter-Strike!

IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE 21 iulie.

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 20 iulie
CITEȘTE ȘI IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 16 iulie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 15 iulie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 14 iulie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 13 iulie