IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 20 iulie

IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE 20 iulie.

Esporturi vă prezintă o serie de articole zilnice, de luni până vineri, în care explorăm istoria Counter-Strike: „Ieri și azi în Counter-Strike”.

DreamHack Valencia 2014

Pe data de 20 iulie 2014, marele eveniment DreamHack a fost organizat în Spania, în orașul Valencia. În cadrul acestuia a avut loc și un concurs de CS:GO cu un premiu total în valoare de 10.000€. Din totalul de 16 echipe care au participat, 6 au fost invitate de către organizatori, acestea fiind Epsilon eSports, HellRaisers, k1ck eSports Club, Team LDLC.com, OverGaming și webSPELL Gaming. 

În finală, Team LDLC.com s-a întâlnit cu cei de la Epsilon eSports. Hărțile jucate de aceștia au fost Mirage, Inferno și Nuke. După ce Epsilon a câștigat prima hartă, LDLC a reușit să întoarcă scorul în favoarea lor, astfel, aceștia reușind să câștige cu scorul de 2-1. 

Asia Minor Championship – London 2018

În anul 2018 a avut loc Campionatul Minor Asiatic, care a avut  rolul de a trimite mai departe 2 echipe în turneul major organizat de Faceit în Londra. Cele două echipe care au trecut mai departe au fost Renegades și TYLOO, acestea confruntându-se în finală. Scorul a fost în favoarea echipei Renegades, care au învins cu scorul 2-0.

Pe lângă locul asigurat în campionatul major din acel an, echipa câștigătoare a primit un premiu în valoare de 30.000$, în timp ce TYLOO unul de 15.000$.

Revino în fiecare zi, de luni până vineri, pe www.esporturi.ro pentru a citi depsre cele mai interesante momente din istoria Counter-Strike!

IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE 20 iulie.

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 16 iulie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 15 iulie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 14 iulie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 13 iulie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 12 iulie