IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 14 iulie

IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE 14 iulie.

Esporturi vă prezintă o serie de articole zilnice, de luni până vineri, în care explorăm istoria Counter-Strike: „Ieri și azi în Counter-Strike”.

DreamHack Open Valencia 2018

În această zi a avut loc finala DreamHack Open Valencia 2018, în care cei de la North i-au învins pe cei de la Luminosity cu scorul de 2-0. În afară de cele doua echipe deja menționate, la turneu au mai participat si AGO Esports, G2 Esports, Heroic, Virtus.pro, Fragsters și Giants Gaming. Turneul spaniol a avut premii în valoare de 100.000$.

ESEA Season 31: Global Challenge

De asemenea, în anul 2019, Furia Esports a câștigat sezonul 31 de ESEA: Global Challenge. Yuurih, arT, VINI, KSCERATO și guerri i-au învins cu scorul de 2-0 pe cei de la Team Spirit. În urma acestei victorii, brazilienii au primit 25.000$.

Good Game League 2019

Totodata, în Polonia a avut loc un alt turneu offline, Good Game League 2019, la care au participat 8 echipe printre care se numără Virtus.pro, HellRaisers și G2 Esports. Echipa franceză i-a învins cu 2-0 pe Tricked Esport și au plecat acasă cu un premiu în valoare de 50.000€.

BLAST Pro Series: Los Angeles 2019

Pe lângă acestea a avut loc și BLAST Pro Series în orașul Los Angeles la care au participat Cloud9, FaZe Clan, Team Liquid, MIBR, NRG Esports și Renegades. Team Liquid a câștigat cu 2-0 în fața FaZe. Echipa americana a primit un premiu în valoare de 125.000$ si 10 puncte BLAST pro series. Pe canalul de Youtube al celor de la HLTV se poate vedea acest videoclip cu cele mai bune momente din turneu.

IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE 14 iulie.

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 13 iulie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 12 iulie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 9 iulie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 8 iulie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 7 iulie