IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE. 1 iulie

IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE 1 iulie.

Esporturi vă prezintă o serie de articole zilnice, de luni până vineri, în care explorăm istoria Counter-Strike: „Ieri și azi în Counter-Strike”.

Ziua de astăzi, 1 iulie, a fost marcată prin victoria Begrip Gaming în campionatul WEG 2005, în ediția a II-a și prin victoria Maximum Effort în campionatul de Counter-Strike 1.6 ESEA, ediția a XI-a și prin victoria Team Dynamic în același campionatul omonim pentru jocul Counter-Strike: Source.

În 2005, la Campionatul Mondial de Esporturi (World e-Sports Games), la Counter-Strike victoria a aparținut echipei Begrip Gaming. Aceștia au venit în competiție cu trei jucători care nu mai aveau experiență în scena internațională la acea vreme: f0rest, Tentpole și RobbaN, acum legende. Pe locul al doilea în Campionatul Mondial de Esporturi din 2005 s-a clasat Team Catch-Gamer, iar pe al treilea, respectiv al patrulea loc, echipele 4Kings și Abit Strike. O prezență notabilă la Mondialul din 2005 este echipa Evil Genuises, prezentă în scenă și acum. Totuși, aceștia s-au clasat pe locul al 11-lea.

În 2012, Maximum Effort câștiga a 11-a ediție a campionatului ESEA, câștigând astfel $10,000 de euro. Fondul de premii total al competiției a fost de $20,000 de euro, împărțit la primele șase echipe clasate.

Tot în 2012, la Counter-Strike: Source, Team Dynamic câștiga a 11-a ediție a campionatului ESEA, câștigând și ea $10,000 de euro din fondul de premii de $20,000. Pe locul doi s-a clasat Fully Torqued, pe locul trei Zomblerz și pe locul al patrulea Netcode Illuminati.

Verifică zilnic, de luni până vineri, www.esporturi.ro pentru cele mai notabile momente din istoria Counter-Strike!

IERI ȘI AZI ÎN COUNTER-STRIKE 1 iulie.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI ESL confirmă că IEM Cologne 2021 va fi LAN