IEM Cologne ajunge în playoff-uri

IEM Cologne ajunge în playoff-uri.

Evenimentul din Germania va fi reluat vineri, când va începe playoff-ul.

IEM Cologne, primul mare eveniment LAN din ultimul an, a ajuns în faza playoff-ului, unde ultimele șase echipe din turneu rămân în picioare în lupta pentru trofeu.

Cele două meciuri din sferturile de finală se vor disputa vineri, dând startul unui weekend de playoff care va continua cu două meciuri din semifinale sâmbătă și finala best of 5 duminică.

Primul sfert de finală de vineri va vedea Virtus.pro împotriva Astralis, după ce danezii nu au fost în măsură să scoată Natus Vincere în finala parantezei superioare din grupa B, în timp ce al doilea sfert de finală al zilei va fi între campioana mondială actuală, Gambit, și ultima echipă rămasă în turneu calificată din preliminarii, FaZe.

Cei doi câștigători neînvinși ai grupelor, G2 și Natus Vincere, își vor aștepta rivalii în semifinale, având o zi liberă suplimentară înainte de a-și relua parcursul pentru titlul IEM Cologne. Echipa franco-balcanică este de partea Virtus.pro și Astralis, în timp ce Natus Vincere s-ar putea înfrunta cu rivalii lor din CSI, Gambit, dacă Abay “Hobbitul” Khasenov și colegii lui pot învinge mai întâi FaZe.

Programul playoff-ului IEM Cologne este:

Vineri, 16 iulie

17:00  – CIS Virtus.pro vs. Denmark Astralis
20:15  – Russia Gambit vs. Europe FaZe

Sâmbătă, 17 iulie

17:00  – Europe G2 vs. CIS Virtus.pro/Denmark Astralis
20:15  – Russia Natus Vincere vs. Russia Gambit/Europe FaZe

Duminică, 18 iulie

17:00  – Marea Finală (BO5)

IEM Cologne ajunge în playoff-uri.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI REZULTATE. Grupe IEM Cologne 2021
CITEȘTE ȘI Bucureștiul va organiza ”Dota 2 – The International 2021”