HUNDEN ratează IEM Cologne 2021

HUNDEN ratează IEM Cologne 2021. Echipa daneză va fi însoțită de alți doi membri din echipa de antrenori pentru competiție.

Antrenorul Heroic, Nicolai “HUNDEN” Petersen nu va fi în spatele jucătorilor de la IEM Cologne, a anunțat luni organizația daneză, citată de HLTV. Echipa care va asista jucătorii pentru eveniment va fi formată din “Mental”, antrenorul de performanţă Troels “robl” Robl și antrenorul fizic Kasper Straube.

Motivul absenței lui HUNDEN nu a fost dat de Heroic. Esporturi a spus AICI că antrenorul danez este prioritatea numărul unu a echipei Astralis pentru anul viitor și că cel mai probabil îl va înlocui pe Danny “zonic” Sørensen, care este, conform unor surse, în căutarea unei noi echipe.

“Ne simțim minunat să-l avem pe Troels în primul cinci”, a declarat Casper “cadiaN” Møller, IGL (n.r. – in-game leader, lider al echipei în joc), pentru site-ul Heroic. “Este acelaşi lot ca atunci când am câștigat Pro League, ceea ce ne dă multă încredere. Heroic este bine pregătit, iar întreaga noastră echipă este super încântată să revină pe LAN!”.

HUNDEN, care a reprezentat Copenhagen Wolves, SK Gaming, Tricked și MAD Lions de-a lungul carierei sale de jucător, a preluat conducerea în aprilie 2020 cu Heroic și a livrat rapid succes, îndrumând echipa spre trofeul ESL One Cologne 2020 Europe.

La doar o zi după victoria echipei, a fost dezvăluit faptul că HUNDEN a fost interzis timp de 12 luni de către ESL pentru utilizarea unui bug (n.r. problemă care îi oferea posibilitatea de a se poziţiona într-un loc pe hartă, oriunde, şi să spună echipei lui ce vede) în zece runde pe o singură hartă în timpul DreamHack Masters Spring. Suspendarea sa a fost redusă ulterior la opt luni în urma revizuirii cazului de către Comisia de Integritate a Sporturilor Electronice (ESIC), care a luat în considerare de asemenea ajutorul său în investigație.

HUNDEN a fost repus în funcție de Heroic în aprilie, după suspendarea sa, și în timp ce echipa daneză nu a reușit să câștige niciun trofeu de atunci, ei au continuat să facă impresii bune la playoff-uri și să intre în IEM Cologne ca echipa clasată pe locul 4.

Heroic au fost plasați în IEM Cologne în Grupa B, care va include, de asemenea, echipele Natus Vincere, FURIA, Astralis și patru echipe care ies din etapa de preliminarii, care se vede LIVE UPDATE numai pe www.esporturi.ro. Meciul de deschidere este programat pentru vineri.

HUNDEN ratează IEM Cologne 2021.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI Reatz pleacă de la AGO