Fragadelphia 15 a fost anunțat cu 35,000$ fond de premii

Fragadelphia 15 a fost anunțat cu 35,000$ fond de premii. Evenimentul din Philadelphia este revenirea pe LAN a Counter-Strike-ului nord-american.

Fragadelphia, în parteneriat cu Nerd Street Gamers, au anunțat întoarcerea turneului lor dinn Philadelphia, Pennsylvania, cu un fond minim de premii de 35.000 de dolari. Turneul va găzdui până la 64 de echipe, înscrierile contribuind, de asemenea, în parte la creșterea fondului general de premii.

Evenimentul, care în trecut a oferit un teren doveditor pentru viitorul talent nord-american, a avut loc ultima dată în decembrie 2019 și a fost câștigat de o echipă mix cu fostul trio Cloud9 format din Ricky “floppy” Kemery, Josh “oSee” Ohm și Ian “motm” Hardy, precum și Anthony “vanity” Malaspina și Erick “Xeppaa” Bach, care mai târziu aveau să formeze echipa Chaos.

Înainte de Fragadelphia 15, care se va desfășura în perioada 10-12 septembrie, Nerd Street Gamers va găzdui alte patru evenimente LAN răspândite în Statele Unite, care vor acoperi taxele de intrare pentru Fragadelphia 15. Acestea vor oferi și până la 2.000 dolari în asistență de călătorie, în funcție de numărul de echipe înscrise.

Circuitul turneelor și perioada de desfășurare pot fi găsite mai jos:

East Falls | Philadelphia, PA: 31 iulie – 1 august
St. Louis | Brentwood, MO: 7-8 august
Denver | Lakewood, CO: 21-22 august
Oceanside | Oceanside, CA: 28-29 august
Fragadelphia 15 | Philadelphia, PA: 10-12 septembrie

Înscrierile pentru Fragadelphia 15 se fac aici.

Fragadelphia 15 a fost anunțat cu 35,000$ fond de premii.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI PGL spune că nu mai are timp să țină Campionatul Major în Stockholm
CITEȘTE ȘI Câți oameni se joacă pe calculator în SUA?