Fnatic au devzăluit lotul academiei

Fnatic au devzăluit lotul academiei. Aceștia au ales și un jucător român în lot, fostul AWPer de la GameAgents.

fnatic au anunțat lotul fnatic Rising care a fost condstruit în jurul rezervei de la echipe mare Peppe ”Peppzor” Borak și analistului Kevin ”Kevve” Bohlin, care va fi liderul în joc.

Român la fnatic Rising

Organizația a pus în lot jucători din România, Portuaglia și Germania. Rolul de AWPer este ocupat de fostul jucător român de la GameAgents, Iulian ”regali” Harjău, după ce acesta a făcut furori în scena de Counter-Strike low-tier. Francisco ”kst” Fragoso și fostul jucător ALTERNATE aTTaX David ”prosus” Hesse o să fie rifleri în echipă.

Organizația a anunțat că echipa academiei va avea ”un lot dinamic, la care vom mai face modificări pe parcursul sezonului Ligii Academiilor WePlay”.

”Ținta noastră este să operăm cu o structură unică ambele echipe, cea de juniori și cea mare” a spus Andreas „Samuelsson” Samuelsson într-un comunicat de presă citat de HLTV.org. Acesta a fost în trecut antrenorul echipei, dar s-a mutat la rolul de director al echipei, continuă sursa citată. ”Asta ne va asigura că există un transfer de cunoștințe între cele două loturi”.

Echipa fnatic Rising a fost anunțată cu doar câteva ore înainte să înceapă Liga Academiilor WePlay, unde vor mai participa alte echipe de juniori ale marilor organizații. Printre acestea se numără Young Ninjas, NAVI Junior, Astralis Talent, FURIA Academy, mouz NXT, BIG Academy și VP.Prodigy. Scorurile de la Liga Academiilor WePlay se pot vedea în articolul nostru LIVE UPDATE.

Lotul complet al fnatic Rising, cu care vor juca la Liga Academiilor WePlay

Sweden Peppe “⁠Peppzor⁠” Borak
Sweden Kevin “⁠Kevve⁠” Bohlin
Portugal Francisco “⁠kst⁠” Fragoso
Romania Iulian “⁠regali⁠” Harjău
Germany David “⁠prosus⁠” Hesse

Fnatic au devzăluit lotul academiei.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI LIVE UPDATE. Liga Academiilor WePlay
CITEȘTE ȘI Complexity și antrenorul lor keita se despart