Complexity și antrenorul lor keita se despart

Complexity și antrenorul lor keita se despart.

Jamie „keita” Hall și echipa antrenată de acesta au decis să se despartă, ambele părți fiind de acord, după o perioadă de doi ani cu organizația. Aceștia au ieșit foarte repede de la IEM Cologne, în faza grupelor.

În cea mai recentă competiție, Complexity au avansat din preliminarii în grupe, chiar și după o pierdere 2-0 cu FaZe. Aceștia au reușit să învingă Bad News Bears și Team LDLC, calificându-se în grupe. Dar acolo, au fost eliminați rapid din grupa A după pierderi cu G2 și Virtus.pro, echipe care au ajuns în playoff.

Înainte de plecarea sa, keita a rămas singurul veteran din Complexity. Acesta antrenează această echipă de pe vremea când ShahZaM și SicK jucau în echipă și de când aceștia au fost eliminați de la Campionatul Major din Berlin din 2019. Deținătorul organizației, Jason Lake, a anunțat atunci că vrea să facă modificări majore în lot, și după aproape doi ani lineup-ul a ajuns cel curent.

Keita a rămas atunci pentru a antrena noul lot format din danezii blameF și k0nfig, câștigătorul de Campionat Major al Cloud9 RUSH, bulgarul lunetist poizon și în cele din urmă, fostul jucător Renegades jks. Rezultatele Complexity au fost mixte în 2020 și 2021, echipa performând cel mai bine la BLAST Spring, edițiile din ambii ani. Rezultatele lor au decăzut încet de la BLAST Spring 2021, acum incluzând eliminarea de la primul mare turneu LAN internațional din ultimele 16 luni.

Următoarele meciuri ale Complexity sunt cele de la ESL Pro League sezonul 14, unde sunt o echipă parteneră permanentă.

Complexity și antrenorul lor keita se despart.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI Ce am învățat din faza grupelor de la IEM Cologne 2021