Care sunt grupele de la IEM Cologne 2021?

Care sunt grupele de la IEM Cologne 2021? Opt echipe au venit din preliminarii, iar alte opt echipe au fost invitate la eveniment.

Odată cu terminarea preliminariilor de ieri, ESL a anunțat cele două grupe formate din cele 16 echipe. Gambit vs. mousesports este primul duel din grupa A.

Mousesports și Spirit sunt ultimele două echipe care s-au calificat la turneul final în urma ultimelor meciuri de ieri, 7 iulie. Astfel, s-a completat lista de 16 echipe care concurează în cel mai mare turneu din pandemie, organizat pe LAN și cu un fond de premii de $1,000,000.

NIP, BIG, Complexity și Vitality sunt printre numele care s-au calificat din preliminarii. Acestea vor juca contra Gambit, G2, Natus Vincere care au fost invitate pe baza performanței de la ultimul turneu final la care au jucat, organizat de ESL.

Astfel, 14 echipe din primele 15 din clasamentul mondial HLTV se află în cursa pentru 1 milion de dolari, după ce OG, una din primele 15 echipe ale lumii, a fost eliminată de Renegades.

Fazele de acum în colo nu vor mai include niciun meci cu o singură hartă (BO1). Primele jocuri din faza grupelor au loc în grupa A: Gambit vs. mousesports și Liquid vs. NIP. Împreună de acestea, în grupa A se mai află Virtus.pro, BIG, G2 și Complexity.

Cea mai mare surpriză de la acest turneu final este Renegades (clasată pe locul 50 la nivel mondial) care se va duela cu echipa făcută celebră de Aleksandr “⁠s1mple⁠” Kostyliev. Cele două echipe daneze, Astralis și Heroic, vor juca primul meci vineri, împotriva FaZe, respectiv Spirit. Una dintre aceste două echipe va juca din carantină, după ce Esporturi a scris AICI că unul din jucători a fost testat pozitiv pentru SARS-CoV-2.

Grupa A

Russia Gambit
Europe mousesports
United States Liquid
Sweden NIP
CIS Virtus.pro
Germany BIG
Europe G2
Europe Complexity

Grupa B

Russia Natus Vincere
Australia Renegades
Brazil FURIA
France Vitality
Denmark Astralis
Europe FaZe
Denmark Heroic
Russia Spirit

Un format dublu-eliminatoriu va fi folosit pentru faza grupelor, trei echipe din fiecare grupă avansând în playoff. Câștigătoarele grupei vor avansa direct în semifinale, în timp ce echipele clasate pe locurile 2 și 3 din fiecare grupă se vor lupta cu echipele clasate pe locul 2 și 3 din grupa adversă în două sferturi de finală.

Care sunt grupele de la IEM Cologne 2021?

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI Alternate aTTaX îşi eliberează de contract jucătorii